Alegerea proprietăților: deoarece locația afectează atât de mult pentru persoanele în vârstă

Locația unei proprietăți pare să aibă în general două opțiuni principale: alegeți fie zonele cele mai active și centrale ale unui oraș, fie cele periferice. Altfel, atunci când se face referire la natura locului, potențialii investitori își orientează deciziile în virtutea distanței de proximitate - de la mare sau de la munte.
Dar, potrivit studiilor raportate de principalii economiști, pentru persoanele în vârstă care doresc să cumpere o proprietate sau ca oa doua casă sau ca un loc definitiv să-și petreacă pașnic anii de pensionare, locația proprietății are o importanță fundamentală.
Dar care sunt numerele limitate la această selecție?

Se vorbește despre 56% dintre investitorii care își orientează alegerea în virtutea localizării. În plus față de acest element, care are cu siguranță o importanță fundamentală, identificăm și alt criteriu: cel referitor la accesibilitate. Un factor semnificativ, de fapt, pare a fi fundamental pentru deciziile menționate anterior. Piața imobiliară depinde în principal de capacitatea investitorilor de ai accesa prin contribuția propriului capital de investiții. Strâns legată de acest concept este pârghia de preț.
Obiectivul cumpărătorilor vârstnici, în general, de fapt se bucură de o disponibilitate financiară financiară largă, astfel încât să se garanteze o revenire destul de rapidă în ceea ce privește capitalul și, nu mai puțin important, o reducere a gamei de cereri tot mai incisive.

În acest cadru aparent clar, se recomandă identificarea atitudinilor care îi determină pe viitorii investitori să își aleagă și să cumpere casa de vis, așa că analiza lor poate fi utilă dezvoltatorilor.

Se definește cea a celei de a treia vârste, o piață "în creștere", deoarece este din ce în ce mai dificil să se înțeleagă obiceiurile cumpărătorilor de vârf.
În timp ce pentru Millennials este mai ușor de înțeles înclinațiile lor, considerând că depinde mult de tendințele momentului, pentru vârstnici situația este diametral opusă.

Noi sunt, de fapt, oportunitățile și confortul creat special pentru a îmbunătăți condițiile de viață ale acestui grup de vârstă care pare să revină la un nou tânăr.
De fapt, dacă în trecut zonele mai silențioase, de obicei necontaminate și extrem de naturale, erau sub privirile investitorilor de rang înalt, acum localizarea a fost concentrată în zone active din punct de vedere cultural și aglomerată de tineri.

Nu mai există aceeași facilitate cognitivă în analiza unui teritoriu și a unei posibile proprietăți care să fie selectată, deoarece nevoile acestei piețe țintă au evoluat.

Un ajutor substanțial îl reprezintă instituțiile locale, care pot fi purtătorii de cuvânt și canalizează interesele cumpărătorilor, ceea ce face ca cererea să fie tot mai omogenă pentru a garanta o mai bună atenție și o aderență la nevoile investitorilor.

Soiul și capacitatea pentru întreprindere sunt, prin urmare, baza unui teritoriu care permite proprietarilor să găsească cererea perfectă pentru o ofertă tot mai variată.

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB