Accesibilitate internă: problema persistă în California

Adesea, atunci când dorim să ne ocupăm de o anumită piață, pragul minim de acces este reprezentat de prețurile medii prezente în cadrul acesteia. Dacă, a priori, nu vă bucurați de cerințele minime din punct de vedere financiar, este imposibil să vă ocupați de oferta disponibilă.

În California, prețul mediu al locuințelor a ajuns la aproximativ 608.660 de dolari în al doilea trimestru. Aceasta înseamnă că astfel de prețuri ridicate nu garantează rate ale dobânzii scăzute, reducând în continuare capacitatea californienilor înșiși de a cumpăra o proprietate în al doilea trimestru din 2019.

Procentul de cumpărători care și-ar putea permite să cumpere o proprietate în California a scăzut la 30%. O valoare remarcabilă, care subminează și dislocă considerabil potențialii investitori.

Evident, nivelul de accesibilitate variază în funcție de regiunile luate în considerare. Dar, în general, colapsul comparativ cu anul trecut al portofoliului necesar pentru a putea corespunde o proprietate este simptomatic.

În 2018, un venit anual minim de 100.000 USD a fost mai mult decât suficient pentru a permite achiziționarea unei proprietăți standard. În prezent, însă, așa cum am spus anterior, prețurile s-au triplat mai mult. Dacă ar fi să ne gândim în ceea ce privește taxele lunare, cifrele ar fi în jur de 3.000 USD la o rată fixă timp de aproximativ 30 de ani, cu o scădere ipotetică de 20% și o rată a dobânzii (în medie) de 4%.

Chiar și pentru condominii și locuințe, accesibilitatea a scăzut la niveluri exorbitante.
Așadar, care sunt punctele cheie din punct de vedere al economiei care se așteaptă să fie realizate pentru a doua parte a anului 2019.

• Accesibilitatea la locuințe la prețuri accesibile se va îmbunătăți probabil în 42 de județe, în ciuda comodității, aceasta va rămâne fixă

• În zona San Francisco, accesibilitatea s-a îmbunătățit deja începând cu trimestrul al doilea al anului 2018 în fiecare județ. Având în vedere că San Francisco este cea mai puțin economică zonă, doar 17% din familii sunt în măsură să cumpere o casă cu un preț mediu de 1.700.000 USD.

• De asemenea, sudul Californiei se va îmbunătăți, cu județul Orange și județul San Bernardino (25, respectiv 50 de puncte procentuale)

• Județele Mono (15 la sută), San Francisco (17 la sută), Santa Cruz (17 la sută) și San Mateo (18 la sută) rămân zonele cel mai puțin accesibile ale statului, dar încă mai bogate din punct de vedere al oportunităților și varietății.

Prin urmare, situația se dovedește a fi deosebit de variată, însă nimic nu limitează speranțele unei recuperări remarcabile în lunile următoare. Limitele derivă din cererea excesivă a cererii din ce în ce mai consecvente, care satisface o „ofertă care, evident, tinde să crească la nivel, având în vedere prezența infrastructurilor și bogăția teritorială din ce în ce mai avansată. De asemenea, ne amintim că California a fost și este încă una dintre cele mai populare zone din segmentul luxului.

 Așadar, dragi investitori, dacă doriți să vă delectați în imobiliare californiene, știți să faceți față unei realități bogate, dar în același timp excepționale!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB