Golden California a rămas: o stagnare imorală a imobilului

Golden California a rămas: o stagnare imorală a imobilului

California este de obicei asociată cu wellness, lux, VIP-uri, plaje foarte lungi și super-aglomerate. În ciuda faptului că a fost o destinație pentru mulți turiști, în special din anii '90, în ultimul trimestru al anului trecut, a înregistrat o scădere drastică a vânzărilor, ceea ce a dus la o fază reală de stagnare (care nu a fost observată timp de cinci ani) .
Vânzările anuale de proprietăți rezidențiale cu o singură familie au atins în decembrie aproximativ 300.000 de unități. Un element în detrimentul acestei națiuni, având în vedere că acest rezultat este rezultatul declinului vânzărilor de 2,4% în noiembrie și de 13% în decembrie față de anul 2017, care a văzut atingerea de către California vânzări foarte mari (aproximativ 420.000 de unități).
 Problema provine din competitivitatea puternică a piețelor învecinate, care au condus, pe de o parte, la o puternică instabilitate și imprevizibilitate a anchetelor statistice economice, pe de altă parte la o schimbare a curbei cererii din ce în ce mai îndepărtată față de California. Prețurile locuințelor au scăzut, dar investițiile noi se luptă să decoleze.
Prețul mediu actual al unei proprietăți din California a scăzut la 500.000 de dolari în decembrie. O prăbușire înspăimântătoare dacă credeți că acum doi ani, timp de 365 de zile, prețurile standard ale unei proprietăți din California erau de aproximativ 600.000 de dolari. Creșterea ratelor dobânzilor a precipitat și mai mult situația.
 Potrivit statisticilor, în următoarele luni se așteaptă un sughiț de vânzări urmat de arestarea aproape totală.
 Aplicarea unei politici inovatoare ar fi singura cheie pentru recuperarea situației extrem de critice. În detaliu, la nivel regional și nu ajustată sezonier, vânzările au scăzut cu două cifre anual în zona San Francisco Bay, coasta centrală, Valea Centrală și partea de sud a statului, cauzând astfel o pierdere procentuală de 24,8%.
Ben 39 este numărul de județe care au înregistrat o pierdere semnificativă de vânzări în decembrie de 20% față de 2017.
Pe de altă parte, totalul județelor care și-au pierdut faimosul două cifre anual și 10 cele care au înregistrat o ușoară creștere sunt 34. Vânzările din zona San Francisco Bay au scăzut cu 17%.
Faimoasa zonă metropolitană din Los Angeles a fost subiectul acestui val devastator, înregistrând o scădere rapidă de 18%, în special în Orange County.
Prețul mediu al tuturor proprietăților imobiliare a crescut, în general, în toate regiunile. Excepție făcută pentru zona San Francisco, care a menținut în schimb prețurile care rămân în jur de un milion. Din păcate, indicele de inventar nevândut a crescut de asemenea cu 5%, iar numărul de zile necesare vânzării unei proprietăți a crescut de la 25 de zile la 32 de zile.
Ce să spunem, situația este cu adevărat critică, dar se speră că se va schimba pozitiv pentru noul an.

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB