Unde să plătești mai puțin chiria: lista în SUA

V-ați întrebat vreodată unde puteți plăti mai puține chirii în SUA?
Ei bine, noi, la Realigro, am întocmit o listă cu principalele orașe, unde este posibil să plătiți o chirie accesibilă care nu este excesivă în comparație cu media din SUA.
Dacă doriți să aflați mai mult și mai ales, dacă sunteți interesat să semnați un contract de închiriere în SUA, trebuie să faceți este să urmați rândurile următoare.

Să începem mai întâi cu metoda folosită. Am efectuat o analiză despre costul mediu al unei ipoteci în fiecare oraș.
În general, pentru a semna un contract de închiriere în SUA, prețul mediu este în jur de 1.200 USD pe lună.

Evident, totul depinde atât de zonele, cât și de tipul de proprietate selectat.
Mai mult, o diferență substanțială se joacă în intervalul care este prezent între zona periferică și zona centralizată. (costul se dublează la minimum).

În prezent, însă, aproximativ 31 din cele 85 de orașe cele mai populate, pentru potențiali locatari, prezintă un efort economic cu 20% mai mare decât media.


Împrumutul mediu din fiecare metropolă provine din compromisul dintre prețul mediu al fiecărui oraș, impozitele pe proprietatea locală, o cerință financiară inițială de 20% din valoarea casei. Să nu uităm de asigurarea de locuință și un împrumut cu 30 de ani cu tarif fix.

Și unde apare atunci decalajul economic și, mai ales, care sunt orașele care pot garanta o relație mai ieftină între ofertă și cerere pe piață?

 Baltimore, Cleveland și Santa Ana sunt cele trei orașe cu cele mai mari diferențe. Peste 200 de dolari.

În Baltimore, chiria medie este de 1.200 USD. După Cleveland, cu 857 de dolari, iar ultimul oraș din California este plasat cu 2.731 de dolari.

Dar pentru a nu ne baza pe aceste prime realități, am decis să includem și altele, pentru a vă oferi mai bine o imagine de ansamblu.

Iată o listă mică:

St.Paul 1.494 de dolari
Toledo 795 de dolari
Aurora 1.910
Memphis 855 de dolari
Indianapolis 1.139 dolari
Primăvară de argint 2,236 USD
Buffalo 942 USD

Prin urmare, este posibil să înțelegem cum diversificarea este largă, chiar și între localitățile învecinate nu numai geografic, dar mai ales similare în ceea ce privește tipul de zonă și proprietățile care trebuie închiriate.

Toate acestea, în mod evident, au o pondere diferită, bazată și pe ponderea medie a împrumutului, ceea ce afectează considerabil prețul final.

Tipul de contract, în ciuda prezenței unor realități decisiv mai mari, din punct de vedere al prețului, nu a fost descurajat.

Manforte a fost dat de Millennials, care, orientat spre versatilitatea care oferă un contract de închiriere, în detrimentul unui contract de vânzare, optează pentru aceste soluții.

Deci, cum va evolua imobilul în ceea ce privește închirierea pentru următoarele luni, chiar și în zone mai puțin economice? Pentru a afla, vă invităm să rămâneți actualizați pe portalul nostru!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB