2019 sprints pentru Asia: acesta este ceea ce se întâmplă

Știți, continentul asiatic este întotdeauna un pas înainte în orice mod. Fie că este vorba de tehnologii noi sau de alte sectoare economice, nu există nici o îndoială: puterea acestor națiuni este necontestată.
Chiar și pe piața imobiliară, succesele nu sunt puține, atât din partea investitorilor, cât și din partea proprietarilor.

2019 pare să fi fost inaugurată în cel mai bun mod, potrivit datelor colectate de către Asia Market Snapshot a Colliers International. Politicile guvernamentale favorabile, diversele investiții în infrastructuri noi și stimulentele fiscale au susținut treptat cererea pieței interne.

A existat o puternică diversificare a investitorilor care s-au mutat acum din sectoare mai tradiționale, cum ar fi cele legate de sectorul rezidențial, față de segmentele orientate spre comerț sau centrele de date.
Singapore este, fără îndoială, o piață în care sectorul hotelier predomină, stimulând creșterea non-rezidențială. Conform previziunilor economice și statistice, acest oraș va continua să atragă în special alte segmente și obiective diferite de piață.

Tranzacțiile au crescut până la niveluri amețitoare în regiunea Deltei Pârâului. Primele trei luni ale anului 2019 s-au caracterizat printr-o creștere de 32% față de aceeași perioadă a anului 2018, cu aproximativ 1,5 miliarde de dolari mai mult. Dezvoltarea puternică a fost garantată de noi companii și tineri care, dorind să trăiască o experiență alternativă, au decis să investească (chiar și în contractele de închiriere).

 Punctul forte al acestei zone este programul care vizează consolidarea cartierelor periferice ale capitalei, fără nici o deosebire. Fiecare zonă trebuie reevaluată foarte mult prin măsuri de reamenajare.
Printre diferitele proiecte guvernamentale identificăm Planul-cheie 2019 cu obiectivul de a colecta investiții de 500 de milioane de dolari, destinate noilor infrastructuri de natură comercială, rezidențială și de vânzare cu amănuntul în orașe.

Chiar și Japonia se apără bine, chiar dacă nu cu aceleași ritmuri ca și alte națiuni. De fapt, potrivit diverselor studii, este foarte probabil ca investitorii din țările vecine să-și facă economiile convergente pe această piață, care este cu siguranță mai limitată din punct de vedere al mărimii, dar și deosebit de stabilă.

 Cum să nu menționăm Hong Kong? În ciuda faptului că a suferit din cauza diferitelor incertitudini guvernamentale, care s-au vărsat apoi în economia de stat, în prezent există o adevărată revigorare a cererii în acest domeniu, așteptând un nou program orientat spre clădiri și birouri rezidențiale.
Nu în ultimul rând, este domeniul imobiliar care apare în Vietnam, împânzit cu 2,8 miliarde de dolari în investiții străine directe.

O creștere lunară, de la începutul anului 2019 cu 10%. De fapt, sectorul nostru este cel mai important motor al întregii economii vietnameze.

Ce să spunem, se pare că anul 2019 este anul norocos pentru Asia!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB