Cele mai frumoase case din patrimoniul UNESCO: cele mai recente știri

Organizația Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură, înființată în 1946, lucrează pentru a proteja principiile fundamentale ale omului și tot ceea ce se învârte în jurul lui.
La nivel cultural, cu siguranță nu putem să uităm lista nesfârșită a activelor de pe planeta noastră care, în ciuda trecerii anilor, au un fond istoric considerabil. Chiar și sectorul imobiliar, al nostru, face parte integrantă din această paranteză minunată, iar astăzi am decis să vă facem să descoperiți ceva mai mult.
Iată un scurt, dar interesant articol pentru dvs. despre casele care sunt recunoscute ca Patrimoniu Mondial UNESCO în 2019!

Acestea sunt case, castele și locuri extrem de unice care vă vor lăsa fără cuvinte!

Să începem cu prima: casa de pe cascadă. De asemenea, denumită "Casa Kaufmann", în raport cu proprietarul acesteia, este combinația clasică dintre arhitectura modernă și peisajul original. O adevărată bijuterie cufundată în cea mai sălbatică natură. Această clădire se află, de fapt, chiar deasupra unei cascade, înconjurată în întregime de vegetația tipică a locului și de pietrele care garantează un impact scenic puternic.

Arhitectul din spatele acestui mic colț vrăjit, a proiectat casa care a folosit cât mai mult conceptul de "arhitectură organică", care urmărește echilibrul dintre mediul artificial și natura.
Aceasta este o nouă intrare reală, având în vedere că numai în acest an a fost inclusă în lista caselor UNESCO.

Mai puțin tânăr decât cel precedent, dar cu siguranță cel mai cunoscut este faimosul Casa Batllò, de Antonio Gaudì. Structura se bazează pe o clădire existentă, dar este modificată cu clădiri învecinate. Fațada clădirii este îmbogățită de așa-numita majolică și de vitraliul minunat. Balcoanele amintesc în schimb forma craniului și a oaselor umane, până la punctul de a lua numele de "Casa delle Ossa". A revenit în patrimoniul mondial UNESCO în 2005.

Italia, în schimb, un purtător de cuvânt al unui patrimoniu artistic considerabil, este bine apărată, cu Villa Almerico Capra, mai cunoscută sub numele de "La Rotonda". Construcția este rezultatul geniului lui Andrea Palladio, care a proiectat casa între 1566 și 1567. Elementele tipice ale acestei structuri amintesc puternic de cultura clasică. De fapt, se formează coloanele ionice, pedimentele și statuile care amintesc de principalii zei greci. O vila extrem de eleganta, cu forme si mai presus de toate o simetrie care a facut-o un model real pentru a se imita pentru arhitectura secolelor urmatoare.

Scriitorul Goethe însuși, după ce la vizitat, scrie că nu văzuse niciodată că arta arhitecturală atinge nivele atât de mari de măreție.


Nu în ultimul rând, acestea sunt, fără îndoială, castele din Valea Loarei. Un complex de aproximativ 300 de clădiri istorice care își au nașterea în secolul al X-lea. Construite ca reședințe de vară pentru mulți nobili francezi, în prezent sunt o atracție pentru mii de turiști. Cel mai renumit este Castelul Chenonceau, renumit pentru că a fost locuit de Caterina de 'Medici.

Sperăm să putem vorbi din nou și să vă informăm despre cât de multă frumusețe artistică poate fi combinată cu sectorul imobiliar!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB