Prognoze pozitive pentru Egipt: piața imobiliară își propune o creștere ridicată!

Piața imobiliară egipteană pare să fie în cea mai bună perioadă. Acest lucru este confirmat de datele statistice referitoare la creșterea exponențială care a înregistrat această țară în ultimele luni ale anului 2018. Și se pare că această tendință pozitivă absolut nu vrea să se oprească.

De fapt, se așteaptă ca piața imobiliară să atragă atât de multe investiții străine, de o importanță majoră, pentru a restabili poziția internațională a Cairo ca lider în acest sector.
Care sunt elementele principale ale cărămizii egiptene? Fără îndoială, marele flexibilitate și înclinație spre afacerile externe, o prerogativă care aparține tuturor ramurilor economice ale societății. Creșterea populației a asigurat, de asemenea, o creștere semnificativă a cererii, fără a neglija importanța care decurge din reducerea ratei inflației.

Acesta din urmă a reprezentat unul dintre punctele centrale ale imobilului egiptean, deoarece a permis în special investitorilor foarte tineri "Millenniali" să se confrunte cu Egiptul și să-l selecteze ca o posibilă destinație în care să-și facă profitabil investițiile imobiliare.
JLL a subliniat, de asemenea, la evenimentul anual "Anul viitor", organizat la Cairo, că unul dintre motoarele principale care permite în prezent economia egipteană să se ridice și să revină la splendoarea sa originală este impactul uimitor al pieței rezidențiale .
Nu mai alegeți contracte de închiriere, însă, datorită scăderii prețurilor de proprietate din întreaga țară, investitorii potențiali decid să preferă semnarea contractelor de cumpărare și de vânzare.
Ce se așteaptă economistii atunci când vine vorba de viitorul pieței imobiliare din Egipt?

Nu se vede nori la orizont! O parte din meritul acestui val pozitiv este fructul tinerilor investitori care, desigur, se vor alătura forței de muncă egiptene până în 2025, permițând atât ocuparea de noi clădiri rezidențiale, cât și nevoia urgentă de a construi noi birouri (aproximativ 30 000 de spații în interiorul 2020).
În plus, trebuie să ne amintim că acesta este un teren deosebit de evocator, atât din punct de vedere istoric, cultural, cât și peisagistic.

 Sectorul turistic reprezintă, de fapt, vârful de lance al economiei egiptene, care, în fiecare an, transformă turiști simpli în viitori cetățeni egipteni.
Cum să nu menționăm minunatele piramide, peisajele uluitoare, fundul mării cu un recif de corali uimitor? Toate acestea se referă și la îmbunătățirea infrastructurilor, cum ar fi deschiderea aeroportului internațional Sphinx, care va garanta aeroportului din Cairo facilitarea traficului aerian intern, favorizând introducerea de noi destinații, fără a genera o supraaglomerare a clienților.

În ceea ce privește sectorul hotelier, probabil că va beneficia de oportunități noi și variate de vânzări și rebranding până la sfârșitul anului 2020. Mai mult, segmentarea clientelei de referință se schimbă, de asemenea.

De fapt, el a fost transferat unui turist și investitor extrem de bogat în căutarea luxului, la un nivel mult mai redus, reprezentat de cetățeanul comun care dorește să investească într-un astfel de teren extraordinar.
Economia este virtuoasă, iar viteza de întoarcere financiară permite Egiptului să reinvestească și să îmbunătățească structurile deja existente.

Creșterea turismului de intrare continuă să fie protejată de creșterea securității prezente pe teritoriu și, în general, de creșterea puterii de cumpărare (datorită reducerii atât a prețurilor imobiliare, cât și a ratelor dobânzilor)

Ce să spunem, sperăm că acest val pozitiv poate continua cursul său, fără a se opri în următorii ani!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB