Exproprierea pentru relansarea imobilului: punctul de cotitură african!

De obicei, atunci când se decide unde se poate deschide un șantier, dedicat construcției unei zone rezidențiale, se examinează diverși factori. În primul rând, conformația teritorială a zonei, urmată de planul de finalizare a proiectului în sine. Nu în ultimul rând, perspectiva întrebării: va fi „interesant” pentru un potențial cumpărător să investească în acea zonă?

Deși aceste întrebări sunt, prin urmare, „rituale”, în anumite circumstanțe necesitatea implică imposibilitatea de a da greutate acestor întrebări. Acest lucru se întâmplă în Africa, în special în orașul Ekurhuleni.

Care este fenomenul care lasă fără cuvinte lumea imobiliară? Și, mai ales, de ce a ajuns până acum?

Să mergem în ordine, analizând în detaliu situația politică și socială a țării.
Congresul național african a propus „confiscarea” unei suprafețe de sute de acri de teren, de către proprietarii privați, pentru construcția de locuințe ... la costuri foarte mici.
Aceasta se datorează crizei prin care se confruntă piața locală, care, în fiecare sector, are nevoie de o revenire bruscă, de natură să atragă economia către niveluri mai bune.

Trebuie să ne amintim și de neliniștea socială care este încă prezentă în acest pământ. Acum doi ani, așa-numitul „apartheid” era încă înrădăcinat. Simbol incontestabil al acestei circumstanțe dramatice, este reprezentat de proprietatea asupra terenurilor private în mâinile minorității albe.

Prin urmare, această reformă este orientată nu numai către o îmbunătățire cantitativă a ofertei imobiliare, ci vizează și o reorganizare a problemelor sociale, care, de prea mulți ani, au zdrobit literalmente posibilitatea dezvoltării țării în sine.

Inegalitatea socială, combinată cu situația critică, în conformitate cu experții de vârf din sector, va veni cu calendarul depășit, dacă desigur acest program (și altele) vor fi finalizate.

Reprezentantul acestei acțiuni, precum și directorul executiv al acesteia, primarul orașului, Masina, a spus că această expropriere forțată este forțată. Dar aceasta este o decizie care urmărește să garanteze garanția, să împărtășească un bun precum pământul, să obțină un echilibru profitabil pe toate sectoarele economice.

De fapt, în multe țări, imobiliarele reprezintă 60% din PIB, ceea ce înseamnă că o îmbunătățire în acest domeniu ar ajuta foarte mult economia sud-africană.

Prin urmare, putem spera că acest program poate fi realizat într-o manieră virtuoasă, fără probleme politice inutile. Dar mai presus de toate, se speră ca un pământ minunat, cald și primitor să revină să strălucească cu propria sa lumină, datorită puterii incredibile cu care este înzestrat.

Dacă sunteți curioși să aflați mai multe, vă sfătuim să fiți la curent pe portalul nostru și pe blogul Realigro!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB