Imobiliare internaționale: încă un an record

Incertitudine generală, o criză care sperie în continuare economiile naționale și internaționale, cerând tot mai mult investitorii. Știm cu toții că în 2019 există o „incertitudine fundamentală care blochează toate sectoarele economice, inclusiv imobiliarele.
Merită să investești? Da, dar la ce preț? Care sunt riscurile care pot fi întâlnite?
Ei bine, astăzi, la Realigro, vom încerca să oferim o imagine de ansamblu, dar și detaliată a modului în care arată în prezent imobilul mondial, pentru a dizolva în cele din urmă orice îndoială!

Se spune că anul 2019 este destinat să rămână în istoria pieței imobiliare, la nivel internațional. De ce? Vom afla în curând! Să începem!

Conform prognozelor marilor economiști, anul acesta volumul investițiilor în imobiliare mondiale ar putea atinge și chiar depăși pragul de 1,7 miliarde de dolari americani, egal cu 1,5 miliarde de euro. Ce înseamnă asta pentru a apărea ca un scop în sine?
Pentru piața imobiliară, aceasta ar reprezenta cel mai înalt nivel istoric. Dar de ce depinde această valoare?

Conform analizei efectuate de Newman, diferitele tranzacții imobiliare mențin o rată procentuală ridicată, în ciuda incertitudinii economice, comerciale, dar, mai ales, geopolitice. Să nu uităm de situația grea dintre Statele Unite și China.

Deși, în consecință, această meltinpot generală extrem de critică este încă prezentă (atât încât să punem testul imobilului în primul trimestru), în cel de-al doilea s-a înregistrat o revenire reală a activităților comerciale și a contractelor de vânzare. Numerele? Vorbim despre peste 800 de mii de milioane de dolari (în imobiliare).

Acest lucru se datorează faptului că investițiile acum merită. Prețurile, lăsând la o parte unele cazuri particulare, sunt mai mici. Mai ales în Statele Unite. În schimb, în alte zone ale lumii, ca în Europa, unde capitalele se mențin sau chiar cresc, problema nu apare. Cumpărați și proprietăți. Pentru că azi o investiție dă roade pe termen mediu-lung.

Dar de ce cineva este dispus să cheltuiască mai mult, în ciuda faptului că această situație este atât de „slabă”?
În primul rând, trebuie amintit că 70% dintre cumpărători aparțin categoriei cu valoare mare netă, adică cei care nu au probleme financiare. Cei mai bogați acționează apoi ca șofer pentru întregul imobil. Dar categoriile inferioare investesc și ele, deoarece, după cum știm, o proprietate astăzi este o garanție considerabilă pentru viitor.

Un element care încurajează achiziționarea unei proprietăți este dat și de noile politici guvernamentale care, în prezent, descurajează vechile structuri ne durabile, în virtutea unor planuri de acțiune orientate tocmai către protecția mediului și consumul redus de energie.
Reamenajarea clădirilor și construcția de noi structuri, în special cele rezidențiale, nu lasă prea mult loc imaginației: piața imobiliară pare destinată să urmeze o tendință plină de semne pozitive.

Protecția mediului, tehnologiile de ultimă generație și speranța investitorilor că achiziția unei proprietăți se poate dovedi a fi o mișcare câștigătoare (după cum afirmă principalele institute de statistică), sunt mixul perfect care face posibilă menținerea proprietății imobiliare la suprafață , în ciuda crizei (care sperăm să fi trecut și să se încheie până acum).
Ești curios să știi cum va evolua situația?

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB