Cum coworking-ul influențează piața imobiliară din Filipine

Piața imobiliară, precum și orice sector economic al unei națiuni, se schimbă în mod constant și se adaptează nevoilor clienților. Dintre aceste schimbări revoluționare, cu siguranță nu putem să nu menționăm fenomenul de "coworking". Acesta este un sistem de lucru adoptat în cea mai mare parte de către profesioniști independenți care folosesc spații comune în care să pună locuri de muncă independente și, în același timp, să interacționeze cu alte persoane.

Acest model evident influențează foarte mult piața imobiliară, în special cea a Filipinelor.
Un studiu recent realizat de JLL a subliniat că spațiile comune la locul de muncă pot garanta flexibilitate, precum și o îmbunătățire substanțială a acelorași performanțe. Principiul succesului acestei noi filosofii se bazează pe capacitatea de a găsi temporar un spațiu înainte de a inaugura o nouă activitate. De fapt, există multe companii străine care utilizează spații non-definitive pentru a intra pe piața locală și apoi a le transforma într-un birou real de satelit.

Pe măsură ce dezvoltatorii pieței imobiliare se îndreaptă spre zone care sunt deja autonome la nivel economic, noile clădiri se modifică în funcție de nevoile proprietarilor, garantând zone mai largi și mai versatile, bazate pe cererea potențialilor investitori.

Dintre alte avantaje menționate anterior, cu siguranță nu putem să nu punem accentul pe eficiența efectivă care, practic, ia forma adoptării acestui sistem. Pe lângă faptul că atrage din ce în ce mai mulți locatori, această metodă garantează doar utilizarea a 5% din spațiile de lucru flexibile, o eficiență de 45% mai mare decât performanțele standard.
Gradul de acoperire al spațiului de lucru a crescut, de asemenea, scăzând în mod semnificativ rata șomajului.

Particularitatea acestui fenomen constă în faptul că a reușit să se rădăcească într-o națiune, cum ar fi Filipine, în special ancorată în tradiție și standarde de lucru.
Trebuie subliniat faptul că, în ultimii ani, acest teren a suferit o creștere demografică foarte puternică, datorită adoptării acestor politici inovatoare, care au inclus toate sectoarele economice.

Și tocmai a fost contribuția unei "cantități imense de capital străin, de a conduce guvernul spre orizonturi mai moderne și la un comerț internațional orientat tocmai spre promovarea nu numai a teritoriului în sine, ci și a unei piețe imobiliare în continuă expansiune.

Comportamentul în utilizarea spațiilor comune, a flexibilității și a inovării joacă un rol fundamental în momentul de față pentru Filipine, care se trezesc după o perioadă de criză profundă.

Este evident că această situație pozitivă poate continua și în următorii ani, dar, mai presus de toate, importanța adaptării la schimbările interne și externe ale pieței imobiliare este exemplară.

Natura temporară a unui spațiu garantează o mai mare seninătate chiar și la nivelul muncii, fără a uita aspectul economic și financiar (cu siguranță mai convenabil din punctul de vedere al costurilor de suportat).

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB