Hong Kong și Londra în vârful summitului: acestea sunt cele mai scumpe piețe din 2019

Ultimele știri din lumea imobiliară: piața de birouri devine din ce în ce mai interesantă.
Potrivit datelor statistice, creșterea costurilor birourilor a fost foarte brusc, ducând la o accelerare fără precedent și, în consecință, o creștere economică în termeni de câștiguri fără precedent.

Dar care sunt cele mai scumpe piețe și care, în același timp, au fost și cele mai dorite din lume? Fără îndoială, pentru a domina scena mondială, Hong Kong Central și West End din Londra ies în evidență, fără să uităm Midtown Manhattan din New York.
Dar să intrăm în detalii.
Pentru Hong Kong vorbim de 322 USD pe sq.ft pe an, Londra 222,70 dolari și Manhattan 196 dolari. Costurile de ocupare a primului birou, cum ar fi taxele locale și cheltuielile generale pentru ocuparea spațiului de birouri, sunt, în orice caz, compatibile cu nivelul foarte ridicat al proprietăților garantate de această piață.

Potrivit șefului departamentului de Cercetare Ocupațională din cadrul CBRE Americas, cursa de a atrage, dar mai ales de a-și păstra talentele, garantând astfel mediile de lucru de cea mai înaltă calitate, nu a limitat economiile mai lente ale unor regiuni. Într-adevăr, a încurajat-o și pe cele din urmă să se adapteze la cele din jur. Ritmul cererii a crescut exponențial, în special de către companiile mari din domeniul bancar, financiar, dar și tehnologic și de colaborare.

Creșterile procentuale care au fost înregistrate printre primele cincisprezece piețe analizate au atins, chiar în primul trimestru, costurile de ocupare a birourilor de două cifre, spre deosebire de anul trecut. Și tocmai spațiile de colaborare fac această piață din ce în ce mai atractivă pentru investitori.
În ceea ce privește procentele, amintim că următoarele orașe s-au distins în acest sector:

Porto, Portugalia 24%
Cape Town, Africa de Sud 20%
Singapore, Singapore 17%
Budapesta, Ungaria 15%
Mallorca, Spania 14%
Atlanta, SUA 14%
Vancouver, Canada 13%
San Francisco 12,2%
Johannesburg, Africa de Sud 12%

În general, putem spune în cele din urmă că Statele Unite ale Americii au obținut un nivel foarte ridicat de 3,7% dacă considerăm că câștigul mediu al Europei, Orientului Mijlociu și Africii a ajuns la 3,5% în total.

De ce există acest interes puternic pentru piața de birouri?
Fără îndoială, un rol fundamental îl joacă spațiile dedicate cooperației, noua frontieră a muncii și, în general, gestionarea spațiului, atât din punct de vedere al economiei, cât și din punct de vedere al eficienței.
Ce putem spune, sperăm că acest val pozitiv poate include și alte țări învecinate și ne-vecine, pentru a permite regiunilor mai puțin dezvoltate să ajungă la niveluri înalte, fără a fi tăiate din acest cerc de virtuozitate imobiliară extremă.

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB