Dorința de evadare: deoarece chiriașii australieni aleg suburbiile

Australia este considerată una dintre cele mai unice terenuri din lume, atât din punct de vedere al peisajului, cât și din punct de vedere socio-cultural. De fapt, există foarte mulți cetățeni noi care, în fiecare an, decid să se stabilească în diferitele zone ale acelui continent.

Dar, în ultimul deceniu, experții din acest sector au descoperit un fenomen ciudat care a caracterizat și caracterizează în continuare alegerea unui viitor investitor al unei proprietăți în Australia. Dacă anterior, de fapt, ele erau în crucile de potențiali cumpărători de proprietăți strâns legate de resurse, nu numai de oportunități naturale, ci și de locuri de muncă, în prezent optem pentru zone îndepărtate de marile orașe și complet scufundate de cea mai sălbatică natură. Un proces real de deburbanizare.

Motivele care stau la baza acestei alegeri sunt variate. Din acest motiv, noi, de la Realigro, am decis să analizăm această tendință în detaliu, pentru a oferi o imagine de ansamblu mai clară și mai aproape de realitate.

Fără îndoială, un element discriminator în alegerea noului domeniu în care se poate reloca este dat de chiria mult mai convenabilă. Care sunt cele mai căutate suburbii ale motoarelor de căutare?
În primul rând, Florey iese în evidență, unde este posibil să semneze un contract de leasing, începând de la minimum 390 de dolari australieni pe lună. Cu toate acestea, cererea este de asemenea ridicată pentru zona Scullin, la mai puțin de 20 km de CBD.

Următoarea listă de preferințe pentru investitori este Bangalow, în zona New South Wales. La 750 km de Sydney, este una dintre cele mai ieftine opțiuni pentru toți cei care doresc să trăiască în natură fără a renunța la un stil de viață tipic de coastă, un buget accesibil.

Puțin mai puțin "sălbatic", dar la fel de minunat este zona Tacoma, cu prețuri începând de la 400 dolari pe săptămână. Foarte aproape de Newcastle și Sydney este perfect conectat cu un tren expres.

În nord, nu ne putem aminti de Ludmilla, suburbia cea mai apropiată de districtul Darwin și cerută în special de segmentul de lux. Araluen este cea mai solicitată suburbie. Aproape 10 km de Alice Springs. Prețurile? Începe de la minim 400 de dolari pe săptămână.

În Queensland găsim în schimb Bilinga, situat la 26 km de minunata coastă de Aur, cu un preț mediu de aproximativ 450 de dolari pe săptămână. Zona cea mai căutată este Palm Beach, în special pentru iubitorii de viață de pe coastă și viața de noapte locală.

Pentru cei care doresc să experimenteze Australia într-un mod mult mai detașat de marile orașe și confuzii, cu siguranță nu pot uita zona Tasmaniei. Zona este foarte ieftină, iar prețurile pentru închirierea unei proprietăți sunt de aproximativ 200 de dolari australieni pe săptămână.

Ce să spunem, se pare că această modă pentru natură afectează într-adevăr întregul continent. Vă sfătuim să ne dați un pic de gândire, având în vedere frumusețile ascunse ale acestui pământ, care, în opinia noastră, ar putea într-adevăr să vă lase fără suflare!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB