Ungaria, Luxemburg și Croația: cele mai mari vârfuri din domeniul imobiliar

În ultimul an, imobiliarele mondiale s-au caracterizat printr-o creștere generală puternică a prețurilor. Datorită cererii foarte mari, în special pentru unele tipuri de proprietăți. Dar pentru a ieși în evidență de restul țărilor lumii, apar Ungaria, Luxemburg și Croația. Trei realități, total distincte, care au obținut totuși rezultate exorbitante similare.
Așadar, pe scurt, dacă sunteți gata, vă vom oferi un fundal cu privire la evoluția imobiliară în 2019 în aceste țări!

Analiza noastră consideră că Ungaria apare în fruntea clasamentului nostru, cu o creștere anuală de 15,4%, fiind susținută de o economie solidă. De asemenea, datorită ratelor ipotecare foarte mici, creșterii salariilor și introducerii de politici care vizează adoptarea diverselor subvenții de la stat.
O situație similară din ultimii ani, dar care pare să se fi răcit, este cea prezentă în Slovenia, care se află pe locul 18 în clasament și Malta (22). Stalematul a fost generat, fără îndoială, de factori opuși celor care au permis renașterea Ungariei. Prin urmare, în primul rând, prezența unei dinamici economice slabe, urmată de preocupări generale legate de accesibilitatea economică. Fără îndoială, declinul turismului este un punct care a atins minime istorice.

Dar să continuăm cu țările de top! Luxemburg ocupă locul doi în clasamentul nostru, cu o schimbare (pozitivă) în ceea ce privește prețurile, dar și cu 11% vânzări față de anul trecut. Încă șase puncte procentuale au fost înregistrate lunar în ultimele șase luni și 5 în ultimul trimestru! Bogăția luxemburgheză, care nu pare să se estompeze, depinde de a fi o răscruce pentru mulți turiști și diplomați.

Nu în ultimul rând, este minunată Croația. Într-adevăr, de câteva ori am vorbit despre acest pământ, ca unul dintre cele mai frumoase în care să vă mutați sau pur și simplu să petreceți o simplă perioadă de vacanță. Bogată în natură de neegalat, Croația este unul dintre locurile cu cel mai mare vârf al prețurilor proprietății. Cifrele procentuale sunt în jur de 10,4% în ultimul an (mai mult decât în 2018). Totuși, în ultima jumătate de an, procentul este de 6,2 puncte procentuale și, nu în ultimul rând, de un frumos 2,7% în ultimul trimestru al anului 2019.

Locul cel mai afectat de marea vizibilitate croată este, fără îndoială, Grecia. Cu propria istorie și frumusețe naturală, nu poate apărea pe Croația. Probabil din cauza ieșirii recente din Uniunea Europeană.

Ce putem spune, fondul nostru asupra situației din aceste țări se încheie aici. Evident, anumite prognoze nu pot fi date cu privire la evoluția imobiliară. Dar dacă sunteți curioși să aflați mai multe, trebuie doar să rămâneți actualizați pe portalul nostru Realigro!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB