Îngrijorarea de potrivire case & cumpărători:

Este important să fii fericit pe ambele capete - de la vânzător și cumpărător. Există o îngrijorare constantă de a găsi un loc și de a nu fi fericit cu el până la urmă. Fiind un vânzător la un capăt este greu pentru că vrei să ai încredere în oamenii care vin prin casa ta și vrei să fii sigur, să fii cinstit și să explici tot ce poți despre proprietatea ta pentru a găsi potrivirea potrivită. Fiind cumpărătorul, într-adevăr nu știți în întregime despre proprietatea pe care ați putea-o cumpăra și dacă există sublinierea problemelor cu ea. Acesta este motivul pentru care este important să fii un cumpărător și vânzător onest și să oferiți cât mai multe informații posibil între ele.

Realigro.com este primul motor de căutare în domeniul imobiliar din întreaga lume, unde puteți găsi proprietăți de vânzare de oriunde în lume. Acesta este un serviciu cinstit care a ajutat oamenii din întreaga lume să-și găsească proprietățile visurilor prin apăsarea unui buton. Am eliminat durerea de cap din căutarea prin diferite site-uri web pentru a găsi proprietăți în locuri diferite. Realigro oferă o platformă ușoară pentru a găsi proprietăți în diferite locuri din întreaga lume pentru a satisface fiecare buget.

Este minunat să cunoști agentul imobiliar și cumpărătorul. Veți forma o legătură și veți vedea ce căutăm. Ce tip de casă doresc și cum le puteți furniza cu necesitățile pe care le caută. Realigro are, de asemenea, o alertă prin e-mail unde vă poate avertiza asupra proprietăților din zona pe care o căutați. Să facem munca grea pentru dvs. și să înlăturăm îngrijorarea potrivirii persoanei greșite cu locul greșit.

Asigurați-vă că sunteți 100% fericit cu locul pe care îl veți cumpăra, deoarece aceasta este o decizie importantă în viața voastră. Vreți să știți cât de mult puteți despre proprietate și asigurați-vă că veți fi o potrivire excelentă și proprietatea va potrivi toate dorințele și nevoile dumneavoastră. Amintiți-vă, puteți remodela o proprietate, dar nu puteți schimba foarte ușor locația proprietății.

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB