Care sunt cheltuielile dvs. în curs de desfășurare cu venituri proprietăți?

Mulți oameni cred că, odată ce proprietatea dvs. este închiriată, sunteți bine să mergeți. Acest lucru nu este neapărat adevărat atunci când este vorba de a fi proprietar al unei proprietăți de închiriat. Amintiți-vă, cu recompensă; vine responsabilitățile. Există câteva cheltuieli în curs de desfășurare pe care trebuie să le țineți cont atunci când vine vorba de proprietățile de venit. Pe termen lung, dacă operează o proprietate cu venituri care încă generează venituri, sunteți un bun investitor. Vreți să vă asigurați că întotdeauna creați capital și că cheltuielile dvs. sunt acoperite. O proprietate cu venituri este o proprietate care generează venit după ce toate cheltuielile sunt plătite. Acest articol vă va arăta cheltuielile în curs de desfășurare pe care le veți fi responsabile chiar și după ce proprietatea dvs. va fi închiriată.

• Reparații și întreținere:

Chiar dacă nu a fost neapărat vina dvs., sunteți încă responsabil pentru unele întreținere și reparații atunci când este vorba de a deține o proprietate. În funcție de cât de mulți bani trebuie să vă alocați pentru astfel de responsabilități, toate depind de vârsta proprietății dvs. de închiriere, de climatul în care se află proprietatea (evenimente naturale), despre modul în care locatarul se ocupă de proprietate și dacă are sau nu animale de companie, și starea actuală a proprietății pe care ați achiziționat-o. Ar trebui să aveți o estimare cu privire la ceea ce ar putea fi nevoie de reparații sau de întreținere la prima achiziție a proprietății, ceea ce ar trebui să vă ofere o idee mai bună cu privire la cât de mult va trebui să investiți în ea și să vă lăsați deoparte mergând mai departe.

• Renovari:

În funcție de cazul în care ați cumpărat o casă nouă sau o casă mai veche, care trebuie rezolvată puțin, va trebui să economisiți niște bani pentru renovări în viitor. Oamenii doresc să locuiască într-un loc care este actualizat; prin urmare, este esențial să continuați să vă actualizați locul. Nu numai că creșteți valoarea proprietății dvs., dar puteți obține și mai mulți bani de la chiriașilor dvs. și în acest fel! Este întotdeauna o victorie pentru toată lumea!

• Impozitul pe proprietate:

Impozitul pe proprietate este întotdeauna ceva pe care proprietarul trebuie să-l aibă. Taxa pe care trebuie să o plătiți în calitate de proprietar se bazează pe zona în care locuiți. În funcție de situația în care vă aflați într-un oraș mare, taxele dvs. ar putea fi mai mari decât într-o zonă rurală. Ar trebui să vă uitați întotdeauna la impozite înainte de a achiziționa proprietatea și să vă amintiți că taxele se ridică - mai ales dacă vă aflați într-o zonă sau cartier care crește.

• Managementul proprietatii:

Dacă sunteți un investitor mare și dețineți mai multe proprietăți de închiriere, ați putea dori să investiți într-o companie de administrare a proprietății care poate să vă îngrijească de tot. Vrei să te asiguri că locul tău este îngrijit și dacă ești prea ocupat să o faci singur; aceasta ar putea fi o opțiune bună pentru dvs. Fiind prezent înseamnă că chiriașii dvs. vor fi fericiți, ceea ce este benefic pentru toată lumea. Angajații nefericiți nu vor rămâne prea mult în proprietatea dvs.; prin urmare, lucrurile trebuie făcute în timp util.


Atâta timp cât sunteți pregătiți și ați luat în considerare toate cheltuielile dvs., deținerea proprietăților de închiriere reprezintă o modalitate excelentă pentru fluxurile de venituri pasive. Nu puteți niciodată să mergeți în neregulă cu proprietatea. Dacă sunteți în căutarea unor proprietăți noi de venit, noi, la Realigro Real Estate, avem proprietăți în întreaga lume.

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB