Imobiliar și logistică: combinația perfectă pentru anul 2019

După cum știm, sectorul imobiliar este bine legat de alte domenii economice și financiare ale companiei. În special, în peninsula italiană, uniunea perfectă apare între imobil și logistică. Și apoi, să încercăm să intrăm în detaliu, dar mai ales să înțelegem cât de interesant și convenabil este să investești în "Bella Italia".

Dintr-un sondaj realizat de CBRE, "Intenția investitorilor", pe un eșantion de investitori imobiliari italieni și străini, a arătat că, în anul curent, intențiile de investiții nu vor fi cu siguranță reduse de încetinirea generală care a lovit economia italiană. Într-adevăr.

 Prezența ratelor dobânzilor extrem de favorabile și a unui ciclu economic care promite să nu aibă șocuri negative deosebite va avea un impact mai mult decât pozitiv și pe piața cărămizilor. Italia nu și-a pierdut farmecul în ultimii ani, în ciuda perioadelor de dificultate extremă, până la punctul de a atrage (încă) numeroși investitori străini și turiști.

Dar cum au decis să-și pescuiască resursele? Analizând sectoarele individuale, hotelurile au adus în capital circa 1320 de miliarde de euro, ceea ce înseamnă că pentru 2019. De fapt, volumele de creștere garantate de investitorii internaționali sunt așteptate, în special în beneficiul companiilor mari de hotel.

Deci, care este rolul crucial al logisticii?
Numerele vorbesc de la sine: 18,45% din investiții sunt dedicate acestui sector, preponderent legate de sectorul de birouri, ceea ce asigură o consolidare a tendințelor legate de birourile deservite și mediile notabile de colaborare.

Printre imobilele rezidențiale apar "multi-familia", "co-living" și "micro-living", noi formate care afectează tot mai mult și cei mai tineri investitori.

Care sunt cele mai active orașe din zonă? Cele două capitale sunt evident: Roma și Milano.
De fapt, în aceste două segmente se dezvoltă segmente de lux, inclusiv pe piața imobiliară, cu proiecte importante de reabilitare teritorială, însoțite de noi oportunități de dezvoltare. 69% dintre respondenți au declarat că segmentul "student" va deveni probabil o clasă de active de primă clasă. Un mare interes este și în ceea ce privește asistența medicală, care depășește anul trecut 6%, ajungând la două puncte procentuale mai mult. De ce piața imobiliară din Italia este din ce în ce mai atractivă pentru investitorii străini?

Fără îndoială datorită ratei scăzute a natalității, care este dezvăluită odată cu îmbătrânirea rapidă a populației.

Reconstrucția este, prin urmare, cuvântul cheie pentru această epocă, dar mai presus de toate cheia pentru a face piața imobiliară italiană și mai atractivă și mai câștigătoare decât concurenții săi.

Ce putem spune, sperăm că aceste date pot fi din ce în ce mai încurajatoare și pentru celelalte economii ale sectorului, făcând o relansare care poate include și alte domenii ale societății.

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB