De ce se prăbușește imobilul din New York?

Se spune adesea că America este o forță atât de puternică încât influențează alte națiuni ale lumii. Criza economică gravă, care a afectat întregul glob, a început chiar aici.

 În mod similar, chiar și în ceea ce privește piața imobiliară, s-au produs schimbări substanțiale. De data aceasta însă, efectul a fost cu siguranță contrar. Ei bine, da. Nu a fost continentul american care a generat un efect de domino spre Europa, dar Londra!

Pentru a înțelege mai bine modul în care a evoluat această situație și modul în care aceasta evoluează în continuare, este necesar să facem un pas înapoi, analizând situația economică și financiară generală.
Fiecare putere mondială majoră este împărțită după cum urmează: proprietăți de elită și locale. Această subdiviziune macro ne permite să oferim o primă, dar importantă imagine a sectorului imobiliar.

De fapt, fiind cele două categorii principale de clienți, nu va fi dificil să înțelegem cum există două abordări diferite pentru cumpărarea unei proprietăți, care, prin urmare, aparține segmentului luxory sau celui standard.
 Ce sa întâmplat la Londra a fost într-adevăr o nivelare puternică a ambelor segmente.

Din cauza multor temeri și a multor speranțe pentru Brexit, nu mai era posibil să se identifice un canal bine definit spre care să se străduiască să încurajeze investitorii să cumpere. Criza a afectat atât cei mai puțin prosperi, cât și cei mai bogați.


Prețul mediu al unei proprietăți din centrul Londrei a scăzut de fapt cu 1,5%, ajungând la -8 puncte procentuale în ultima lună. Pentru a încerca stabilizarea prețurilor, este evident necesar ca volumele să fie mutate mai rapid și mai rapid. De aceea, vânzările din ultimele luni au crescut cu 2%.

În ciuda incertitudinii cauzate de fenomenul Brexit, se pare că a fost găsită soluția la această circumstanță.

Cu toate acestea, așa cum am spus anterior, Brexit a implicat și Big Apple, New York, având în vedere că mulți investitori londonezi au venit de aici.

Având în vedere situația atât de avantajoasă, din punct de vedere al prețurilor, mulți oameni au decis să investească într-o piață atât de incertă, dar în același timp au putut permite cumpărătorilor să obțină o rentabilitate economică profitabilă, chiar și pe termen lung.

Toate acestea au slăbit cu siguranță piața New York, care simte chiar și greutatea sezonalității. Deci, când merită să investești în cărămizi din New York?
Potrivit experților, de îndată ce apar situații favorabile, deoarece nu există previziuni fiabile care să poată respecta realitatea faptelor.

Ce putem spune, sperăm că acest impas poate să se contureze cât mai curând posibil. Prin urmare, suntem la Realigro, ca întotdeauna, vă invităm să rămâneți la curent cu portalul nostru, pentru a avea un ochi pe toate cele mai recente informații și știri de pe piața imobiliară din lume!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB