Lacul Como: cea mai populară destinație

Cu un preț mediu de 1.500 de euro pe metru pătrat, Lacul Como este una dintre cele mai populare destinații pentru imobiliare de lux. Străzile istorice, cu un drum limitat doar pentru rezidenți, un scenariu, cel al lacului, minunat din toate punctele de vedere, sunt principalii atractori pentru investitorii care vor să cumpere o proprietate în această zonă.
Prin urmare, istoria și luxul se reunesc într-o ofertă care pare să nu fie afectată de criza care a caracterizat Italia în ultimii ani.

Principalii investitori sunt cu o extracție socială destul de ridicată (evident). Dar, introducerea chirii pe termen scurt pare să fi revoluționat întregul sistem imobiliar. Cererea a crescut, iar decalajul a crescut și pentru investitorii care profită de oportunitatea de a profita de acest tip de contract. De asemenea, trebuie reținut faptul că oferta se bucură de prețuri ridicate datorită posibilităților pe care le oferă teritoriul. Investitorul, conștient de serviciile prezente în această locație, este bine pregătit să cheltuiască mai mult, cu siguranță un randament de calitate excepțional.

Să vedem în detaliu numerele:
- fluxurile turistice au crescut cu 34% din 2013
- prezența a fost de 35%, pentru un total de 3.534.068 mai mult decât anul trecut
- apartamentele cu trei camere din Como, în ceea ce privește contractele de închiriere, sunt în jur de 500 de euro pe lună, cu o vedere decentă a lacului.
- Proprietățile amplasate în poziții privilegiate încep de la 6.000 € la 15.000 € pe metru pătrat
- Zonele mai puțin populare, dar încă minunate, pornesc de la 2.000 de euro pe metru pătrat
- Prețul mediu al unei vile istorice ajunge la 2,4 milioane dacă este situat lângă lac
- Tendința către fluctuațiile de preț,

Prin urmare, piața imobiliară pare să înregistreze profituri pozitive. Iar particularitatea este dată de absența unei opriri, chiar ușoare din partea cererii. Inutil să spun, principalii cumpărători sunt străinii. 80% din cerere este reprezentată de Elveția, urmată de Germania, SUA și nu în ultimul rând de Rusia rece.
Cazul reprezentat de britanici care, din cauza Brexit, au început să scadă (poate datorită repercusiunilor incerte pe piața imobiliară mondială) este emblematic.

Dar cum va arăta piața imobiliară în următoarele luni ale anului 2020? La fel ca în majoritatea țărilor europene pe care le-am analizat deja, se pare că și Peninsula italiană va înregistra o creștere puternică a interesului. Prin urmare, în zona Como, raportul cerere-ofertă pare a fi destul de echilibrat și, din nou, în conformitate cu principalele institute de statistică, această tendință va continua neobișnuită chiar și în lunile următoare.

Cu toate acestea, nu este posibil să se definească ce dimensiuni va atinge fenomenul. Ceea ce este cert este că noi, la Realigro, vom fi întotdeauna gata să difuzăm cele mai noi știri pe piața imobiliară mondială, pentru a vă permite să aveți o imagine completă a tendințelor generale din sectorul nostru.

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB