Economie și imobiliare: modul în care SUA susțin imobiliare

Știm cu toții că Statele Unite au fost întotdeauna caracterizate de o dorință puternică de supremație față de alți concurenți, în orice sfera economică la care ne referim. Diversitatea țării în sine, combinată cu multiplele oportunități pe care aceasta din urmă le oferă, garantează, așadar, SUA o poziție privilegiată. În sectorul imobiliar, nu există niciun stat care aparține acestei federații, care nu are implementate politici guvernamentale, care să vizeze tocmai obținerea randamentului maxim din orice activitate.

Dar care este actualmente forța statelor, care le permite să aibă un număr imens de portofolii străine investite în imobiliare americane?

Indiferent de frumusețile locale și faimoasele națiuni care alcătuiesc continentul, fulcrumul real este reprezentat de activarea unei politici bazate pe menținerea ratelor de capitalizare a bunurilor imobiliare stabile. Un echilibru avantajos de creștere moderată, cu o inflație scăzută pe termen lung, a permis potențialilor cumpărători să devină investitori eficienți în cărămida americană.

Acest sondaj, realizat din America de Nord, CBRE a constatat că stabilitatea ratei de acoperire va menține o tendință constantă (și deci pozitivă) pentru restul anului 2019, cu o influență deosebită asupra sectorului hotelier.

De asemenea, potrivit Global Chief Economist al CBRE, „Dacă, pe de o parte, punctele tari ale economiei globale ar trebui analizate și canalizate, pentru a preveni creșterea tensiunilor internaționale în comerțul cu China (de exemplu) , ostilitatea Golfului Persic și perspectiva dezastruoasă generată de Brexit, pot escalada, pe de altă parte se știe că a existat și există un astfel de impuls economic încât să garanteze o flexibilitate a politicii monetare a statelor capabile să susțină prețurile proprietăților.

 Deși preocupările au crescut, din cauza acestor situații potențial periculoase la scară globală, investitorii nu par deloc înspăimântați și, în plus, aceștia continuă să aibă un interes puternic pentru piața americană a cărămizii.

În detaliu, trebuie subliniat faptul că ratele de capitalizare ale birourilor ar trebui să rămână stabile atât în marile metropole, dar și în realitățile mai restrânse, susținute de o cerere puternică din partea chiriașilor de spații din ce în ce mai mari, care corespund nevoilor lor.

Este ciudat cum, în ciuda incertitudinii domnește suprem, în termeni socio-politici, rămâne evident că interesul cumpărătorilor este neschimbat, dacă nu chiar crescut.

Că aceste politici sunt atât de eficiente încât să permită o activitate bugetară prelungită pe piața imobiliară americană? Nu putem răspunde la această întrebare, dar cu siguranță continuăm să monitorizăm situația pe termen lung, pentru a avea o imagine largă, dar în același timp completă a situației.

Cu toate acestea, se preconizează că vânzările și semnarea contractelor de închiriere vor crește cu 40% mai mult decât anul trecut.

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB