Piața imobiliară globală: acesta este ceea ce se întâmplă în lume

În prima parte a anului putem spune că este aproape de sfârșit. Cele cinci luni, fără îndoială cele mai dificile pe piața imobiliară, au trecut repede. Dar care au fost implicațiile economico-financiare în caramida globală? Deși planeta noastră se caracterizează prin prezența diferitelor state, culturi și societăți, este posibil să se urmărească un profil generic al a ceea ce a fost și care va fi probabil soarta comerțului, nu comercial, ci proprietatea.

De fiecare dată când este deschis un nou an, perspectivele și preocupările sunt multe. Dar acum este posibilă o descriere mai exactă a situației actuale.
Potrivit constatărilor principalilor economiști, prognoza vânzărilor rezidențiale "interne" va fi plictisitoare. Cu acest termen ne referim la natura staționară a vânzărilor, care, prin urmare, nu va suferi o creștere sau o recesiune. Ei vor menține aproximativ aceleași standarde.

În schimb, prețurile vor crește și, împreună cu acestea, ratele ipotecare care, evident, vor limita considerabil potențialii cumpărători, descurajați de ideea de a suporta o cheltuială importantă.

Situația nu se va schimba pentru cei care caută imobiliare de un anumit nivel. Așa-numita "piață de lux" nu va fi modificată, dimpotrivă. Mulți sunt noii investitori care au reușit să reintroducă și să extindă această bandă, deschizând decalajul care conturează limitele minime și maxime ale luxoarelor.

Și pentru stocuri? Este dificil să se dea o imagine globală precisă, având în vedere că această variabilă este modificată pe baza numeroșilor factori care garantează un caracter bine definit pentru țara în cauză. Putem spune că, în linii mari, numărul de stocuri va crește, de asemenea, în 2020, cu excepția cazului în care există o schimbare radicală, astfel încât să se producă o schimbare substanțială în traiectoria realizată de piața imobiliară mondială.

Deși a existat o răcire inițială a pieței, în primele luni ale anului, prognozele arată mai mult decât pozitive. Există chiar posibilitatea ca prețurile să rămână în continuare ridicate, dar fără a depăși limita maximă atinsă în 2018.

Rata imobiliară va crește rapid în acest an, pe măsură ce investitorii vor ieși din piață (cu 40% mai mult!).

La nivel social, pe de altă parte, relația de încredere dintre producători și investitori se va îmbunătăți exponențial, datorită atenției acordate în special ambelor categorii de așa-numita piață "verde" și "inteligentă". Noi materiale eco-durabile și tehnologii mai bune s-au concentrat și probabil vor domina scena pieței 2020.

Ce să spunem, aceste predicții par altceva decît negativ. Deși primele luni ale anului nu au fost excepționale în multe state ale lumii, a fost posibil, totuși, crearea unui teren fertil pentru următoarele, garantând un flux mai mare de investitori noi (cum ar fi Mileniile) și păstrând atenția celor vii. prezentă pe piața mondială.

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB