New York se răcește, dar Brooklyn izbucnește pe piața imobiliară

"Marele Apple" pare să nu mai fie atât de popular în 2019.
Una dintre cele mai renumite orașe din lume este prețul chiriilor în colapsul zonelor calde și singura zonă care permite tractarea întregului oraș este cartierul Brooklyn. Din cauza acestei situații, dar mai ales pentru că Brooklyn este zona mai căutate de investitori?
 Aproximativ zece ani în urmă, Brooklyn a reușit să "plutească" în marele pieței imobiliare datorită zonei Manhattan. Astăzi, situația este complet inversată, deoarece societățile foarte importante au decis să-și înființeze propriile birouri juridice și de lucru în acest domeniu.
 Conform statisticilor recente, mulți profesioniști în domeniul imobiliar, dar și mulți potențiali cumpărători, au ales acest cartier, care pare să fi avut o creștere disproporționată în ultima perioadă. Există 450 de companii care au garantat mai mult de 6.500 de locuri de muncă și este ușor de înțeles cum și în special câte persoane au fost transformate de la lucrători simpli în investitori de apartamente în Brooklyn sau pur și simplu contracte de subscriere.
 În ceea ce privește celelalte raioane ale New York-ului, se pare că declinul este într-adevăr unul dintre cele mai dramatice din ultimii ani.
 Cel mai grav procent din prăbușirea prețurilor și a cererii pentru contractele imobiliare a fost înregistrat în zona East Village (-33%).
Mulți oameni au fost forțați să își reducă așteptările: chiria din New York costă adesea aproximativ două treimi din salariu, motiv pentru care, pentru a rezolva diferite probleme, avem tendința de a converti toate resursele financiare în zone mai accesibile.
 Prețul transportului ajunge în medie la 116 de dolari pe lună, cu 78% mai mult decât media națională.
Dar dacă sunteți interesat să cumpărați o proprietate, acesta este momentul potrivit.
Prețul mediu a ajuns la 1 milion de dolari în zona Manhattan, dar cea mai dramatică scădere este cea înregistrată pentru proprietățile de lux.
 Deci, tu investitor care este acolo pentru a vă întreba dacă să cumpere sau nu o proprietate în New York, de ce nu împinge un pic "peste și poate investesc în lux New York? Incapacitatea de a vinde aproape orice cartier din New York, cu excepția Brooklyn, a dus în mod evident la acest prabusire a prețurilor, sperând să accelereze vânzările și să revină la o economie înfloritoare.
Aproape toți cei sub 30 de ani au decis să-și împacheteze sacii și să se mute în această zonă, care datorită acestui boom de cereri își pot acum permite luxul de a-și crește prețurile.
Minimul pe care îl puteți cheltui este de 500 de mii de dolari, dar este încă o investiție excelentă de făcut acum dacă doriți să luați un apartament într-unul din cele mai moderne și celebre orașe din lume.
Ce sa spunem, daca sunteti investitor, trebuie sa sperati ca aceasta faza va dura cat mai mult posibil, dar daca sunteti proprietar al unei proprietati, va trebui absolut ocupata!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB