Noile evoluții din Oceania: deoarece prețurile cresc în Papua Noua Guinee

După începutul anului 2019, s-au găsit multe schimbări în diferite țări ale lumii. Unele dintre ele au înregistrat o creștere demografică, evident însoțită de o necesitate ulterioară și convingătoare de a construi noi locuințe, în timp ce altele au deschis mai mult comerțului internațional, îmbunătățind astfel economia națională.
O națiune, în special, a înregistrat o creștere bruscă a prețurilor de pe piața imobiliară de la începutul noului an. Vorbim despre Papua Noua Guinee, stat în sud-vestul Pacificului caracterizat de o puternică identitate socio-culturală.

Deși este o națiune deosebit de nealterată, în ultimii ani au fost multe reforme și acțiuni menite să îmbunătățească planificarea urbană a țării, generând astfel multe beneficii întregii populații.
Evident, totul a fost insotit de o crestere puternica a preturilor, in special pe piata imobiliara. Guvernul in ultimele luni a incheiat proiectul unui proiect care vizeaza crearea de noi spatii pentru constructia de noi spatii imobiliare.
Rezultatele pozitive au fost deja înregistrate în 2015, când PIB-ul național a crescut cu 70% față de anul precedent. Această tendință, care, potrivit economiștilor, s-ar fi spart după câteva luni, a continuat să fie perpetuată și chiar îmbunătățită pentru a transforma această națiune într-una dintre cele mai competitive pe întreg continentul.

 Intrând în mod specific, proiectul a adus Nationului numeroase avantaje în termeni economici, dar mai ales sociali.
O parte din capitalul investit în Papua Noua Guinee provine tocmai din viitorii rezidenți străini care, remarcând această mișcare economică puternică și marele dinamism care caracterizează această țară, au decis să-și concentreze resursele pe piața imobiliară.
Creșterea PIB-ului național a fost consolidată și mai mult de creșterea ratei inflației de 6%, iar accelerarea proceselor de construcție și urbanizare a garantat acestui stat o imagine câștigătoare la nivel internațional.
Deși prețurile pentru locuințe mai standard au crescut drastic, acest lucru nu înseamnă că, în prezent, cumpărarea unei proprietăți în acest stat garantează o investiție utilă pentru viitor.

Toate țările precum Papua Noua Guinee (aflate în curs de dezvoltare) sunt sub ochii economiștilor și investitorilor care preferă să "riscă" în locații noi și mai moderne, în comparație cu puterile economice mai vechi și o tradiție puternică care le face mai puțin flexibile la schimbările de pe piața imobiliară internațională.
Cu toate acestea, se așteaptă ca, la mijlocul primului trimestru al anului 2019, prețurile proprietăților să se stabilizeze într-o asemenea măsură încât este chiar mai convenabil pentru investitori să cumpere o proprietate în această țară.

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB