Ce ar trebui să ne așteptăm de la investițiile în cărămizi europene?

După acest climat de incertitudine politică și postelectorală, o întrebare comună pentru mulți investitori este următoarea: "Ce se așteaptă acum de pe piața imobiliară europeană? Care vor fi returnările?
Putem spune că, în termeni generali, nu este absolut necesar să vă faceți griji. În ciuda faptului că clima nu lasă loc unor mari certitudini în cadrul profilului de management al diverselor țări aderente, lumea pieței imobiliare pare a fi străină față de aceste modificări politice.

De fapt, multe țări s-au redresat în mare măsură după perioada critică care a afectat sferele economico-financiare. Elementul care impresionează economiștii este dat de partea cererii. Se pare că investitorii au crescut exponențial pe piața europeană, stimulând creșterea economică în aproape toate țările, cu excepția Marii Britanii, care, fiind o victimă a fenomenului Brexit, a rămas în urmă.

Dar este încă convenabil și interesant să cumpărați o proprietate în Europa?
Potrivit principalelor tendințe în domeniul imobiliar, investitorii vor continua să investească și să-și aducă economiile în Europa, în principal în orașele din nord, chiar dacă sunt mai scumpe, ca un centru de proprietate care, pe termen mediu, va avea în continuare o valoare ridicată pe piața imobiliară.

Motivul pentru care cererea europeană se leagă aproape în mod indisolubil este dată de prezența unei politici monetare speciale, dictată de Banca Centrală Europeană.
Scăderea presiunilor din partea băncii menționate mai sus, în special în domeniul imobiliar, a permis Europei să mențină rate foarte scăzute (0%) pentru o perioadă foarte lungă de timp, încurajând viitorii cumpărători să opteze pentru una dintre națiuni europeană.

Proprietatea cu privire la achiziționarea de acțiuni oferă o revenire mult mai plăcută, având în vedere că alternativa ar fi prea scumpă și riscantă, întrucât este extrem de volatilă.
Norocul Europei este dat și de piețele emergente din Europa în dificultate, din nou datorită scăderii ratelor de creștere economică și volatilității monedelor.

Deci, există atât de multe fluxuri de capital care s-au vărsat și care vor curge imediat pe continentul nostru, având în vedere faptul că (până acum este bine cunoscut), sectorul imobiliar este echivalent cu o garanție garantată, în special în țări puternice precum Germania.

Dar ce nivel influențează inflația în Europa în procente?
Aceasta este o întrebare adesea temută care ar putea face investitorii interesați să cumpere o proprietate în Europa înapoi.

În prezent, rata inflației este de 1,4% și nu se așteaptă o creștere substanțială în următorii ani. Dacă această valoare ar reveni, investitorii imobiliari ar fi pur și simplu un avantaj suplimentar, având în vedere că ar corespunde unei potențiale creșteri a valorii propriilor investiții, indiferent dacă acestea sunt contracte de închiriere sau contracte de vânzare.

Se speră că această situație poate fi mereu staționară sau îmbunătățită în virtutea unei piețe mai dinamice și fără precedent!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB