Politica și imobiliar: modul în care demisia din mai a influențat imobiliare britanice

În ultimele zile, toate ziarele s-au concentrat asupra unui eveniment epocii: demisia primului ministru britanic, Theresa May.

Deși starea de spirit este diferită în întreaga națiune, este demn de remarcat faptul că sectorul nostru este supus unei influențe ușoare de către lumea politică.
Ei bine, întrebarea pe care mulți o întreabă în această perioadă este următoarea: ce se va întâmpla acum pe piața imobiliară engleză după demisia celei mai expuse la lumina reflectoarelor din Anglia?

Există mai multe opinii ale experților, dar noi, de la Realigro, am decis să vă oferim o imagine de ansamblu pentru a înțelege mai bine situația actuală și starea de spirit a unui sector atât de important.
Să începem prin a spune că, în ultimii ani, o creștere a costurilor a fost înregistrată în Anglia în legătură cu tranzacțiile imobiliare private, cum ar fi cheltuielile și cererile semnificative de garanții pentru ipoteci. Motivul pentru care, reducerea spațiului de manevră al imobilelor private a fost inevitabilă, în favoarea locului imobiliar corporativ.
 
Deși acest date este de rezonanță fundamentală în întreaga Anglia, nu ar trebui să fim surprinși, însă, că, după alegerea drastică a fostului prim-ministru, tranzacțiile imobiliare private ar putea reveni la vogă, cu o cerere specială din partea cererii, din ce în ce mai tineri și dinamici în Marea Britanie.

Un fel de relaxare fiscală ar putea, de asemenea, să se realizeze, în sens mai larg, atât pentru cumpărători, cât și, mai ales, pentru proprietari (în ceea ce privește taxele reduse și procedurile reduse). Acest lucru ar determina, prin urmare, o "creștere a cererii, deoarece posibilitatea accesării pieței imobiliare din Anglia și preluarea proprietății fără cheltuieli exponențiale ar fi mai accesibilă.

Potrivit directorului general pentru investiții al GWM, demisia din luna mai va spori climatul general de incertitudine care a proliferat deja în această țară în ultimele luni.
 În termeni monetari, această situație ar putea să slăbească considerabil lira, dar, ascultă, ar fi mai ușor și mai convenabil să faciliteze investițiile în cazul în care protagoniștii tranzacțiilor (din punct de vedere al portofoliului) erau străini.

Brexit ar putea face ca moneda sa scada la 1,15 dolari, in timp ce euro ar atinge 0,97. Elemente extrem de negative pentru economia britanică, dar extrem de pozitive pentru viitorii cetățeni!

Pe de altă parte, însă, dacă o ipotetică și o amânare suplimentară a ieșirii din Europa ar cauza pagube substanțiale Angliei, pe de altă parte, o ședere în Uniune ar consolida moneda în vigoare, făcând din nou achiziția de bunuri imobile incomode. în Anglia de către cetățeni străini.

Ce să spunem, situația pare să fie clară, dar foarte variată, se speră că se pot găsi soluții imediate pentru a da formă acestei națiuni, atât din punct de vedere economic, cât și pentru piața imobiliară!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB