Magazinele sunt transformate în case: fenomenul ciudat care se răspândește în Olanda

Această primă lună a noului an sa încheiat deja și, deși au trecut doar 30 de zile de la vechiul rămas bun de la 2018, se pare că anumite fenomene au luat amploare în multe țări. Există mai multe tendințe în 2019, care au caracterizat în special un stat: Olanda.
Olanda a fost întotdeauna recunoscută la nivel mondial pentru forța sa inovatoare, verde peste tot, etica ordinii urbane și metodologia zilnică. O țară întotdeauna pe creasta valului, care este întotdeauna capabilă să susțină și să depășească chiar cele mai critice situații.
 Abilitatea de a schimba o circumstanță aparent nefavorabilă, optimă și profitabilă pentru întreaga națiune, a apărut în primele zile ale lunii ianuarie.
 Ce sa întâmplat atât de frapant în sectorul imobiliar? Numărul de magazine goale din Țările de Jos a scăzut dramatic.
Veți considera că este un efect legat de excelența politică economică olandeză, care crește și se îmbunătățește exponențial în fiecare an. Din păcate, pentru dvs., răspunsul nu este corect, deoarece la baza acestui sondaj există o cauză care se concentrează pe piața imobiliară.
De fapt, în ianuarie, multe activități comerciale au fost transformate în reședințe, contribuind la o creștere a ofertei pe piața cărămizilor din Olanda și la o revenire atât de dramatică în sectorul comercial. Proprietarii de proprietati sunt din ce in ce atrati de magazine care pot fi transformate potential in case.
Motivul?
 Scaderea preturilor de inchiriere a magazinelor a scazut cu 2,2% in medie anul trecut, in timp ce inchirierea de case a crescut cu 4%.
Dar asta nu e tot. Această schimbare sa datorat și capacității mari de comerț electronic pentru a deveni mai întâi invazivă și apoi omniprezentă în viața și obiceiurile tuturor. Există din ce în ce mai puțini oameni care merg fizic la magazine pentru a cumpăra un produs, în special pentru ceea ce privește îmbrăcămintea.
 Este evident mai ușor să alegeți un articol de îmbrăcăminte online, să selectați mărimea și să livrați bunurile la domiciliu, decât să mergeți în situ și apoi "riscați" să nu găsiți ceea ce doriți. Anul trecut, în plus, Țările de Jos au înregistrat o creștere a numărului de proprietăți închiriate, ceea ce a dus la înregistrarea reală a sectorului imobiliar olandez, în ciuda creșterii prețurilor.
Dacă în urmă cu patru ani valoarea unei tranzacții imobiliare generice a ajuns la aproximativ trei miliarde de euro, în prezent cele șapte miliarde sunt atinse și depășite.
 Elevii și-au jucat rolul, chiar și predominant. Am devenit, vom îndrăzni să spunem, noii investitori reali.
 Mulțumită lor, piața imobiliară olandeză a mutat peste 700 de milioane de euro.
Ce să spun, Olanda a început anul nou cu un bang.
 Sperăm că poate continua astfel în restul celor 11 luni!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB