Imobiliarele din Cambodgia sunt saturate

În fiecare societate, în special în ceea ce privește sectoarele economice, există perioade cu un succes extrem în termeni financiari și perioade slabe, în care nu se poate stabili un nivel bun de profit până la atingerea întregului deficit în deficit. sistem.

Suntem conștienți de faptul că sectorul nostru, sectorul imobiliar, este strâns legat de tendința economică, motiv pentru care, o criză ipotetică, ar afecta direct și imediat imobiliara națională. Astăzi vom analiza un caz foarte particular, care îi lasă pe economiști și experți în industrie foarte ezitantă. Națiunea care este protagonista coloanei noastre este Cambodgia, un ținut bogat care este renumit pentru peisajele sale nealterate și pentru o istorie care își are rădăcinile în cele mai vechi civilizații din toate timpurile.

Se pare că în Cambodgia imobilele trec printr-o perioadă de criză. Deși este de fapt o zonă care solicită foarte mult, în special de către turiști, imposibilitatea pentru potențiali cumpărători de a identifica o ofertă congenială rămâne o problemă. Pe de altă parte, în plus, chiar și proprietarii clădirilor care decid să privească pe piața cărămizii, întâmpină unele dificultăți nesemnificative, deoarece crește lipsa de interes în zonă și proprietățile prezente în zona menționată mai sus.

Pentru a evita posibilitatea unei recuperări, se adaugă majorarea prețurilor nominale ale proprietății, începând deja din primul trimestru al anului curent. Aceasta este de 4 puncte procentuale, dar au investit toate tipurile de proprietăți imobiliare pe piață.

Prin urmare, acest lucru a dus la o slăbire puternică a negocierilor în sine, cu o prăbușire foarte puternică (la nivel numeric) a contractelor de vânzare. În special, piața de apartamente Phnom Penh s-ar putea răci și mai mult, atingând niveluri uluitoare, până la sfârșitul anului. Cauza se încadrează în principal în oferta disproporționată de apartamente din oraș. Potrivit CBRE Cambodgia, în primele trei luni din 2019 au fost finalizate trei proiecte de condominiu.

În detaliu, amintim prezența a 1.091 de unități, care a crescut oferta totală cu aproape 10 puncte procentuale. O rată considerabilă în comparație cu anii precedenți. Dar nu s-a terminat aici; alte 1.169 de unități au fost lansate recent pe 5 noi proiecte.

Să nu uităm, în plus, că Banca Mondială a sfătuit cu tărie guvernul cambodgian să monitorizeze clădirea și boom-ul imobiliar din țară cu o atenție deosebită, deoarece risca să provoace o situație atât de împovărătoare încât să prevină multe soluții de recuperare. Prin urmare, propun propuneri de politici care să contribuie la reducerea deschiderii de noi șantiere, destinate să nu aibă un răspuns eficient pe piața imobiliară.

Prin urmare, se speră ca recuperarea să nu pornească atât de la cerere, ci de la o „transformare a ofertei, calibrată în funcție de o clientelă, evident distată de ceea ce este propunerea actuală pe piața imobiliară cambogiană.

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB