Locuințe pentru studenți și TIC: o nouă naștere în imobiliare

Cât de mult afectează tehnologia imobiliară? Foarte mult, conform concluziilor principalelor sondaje statistice.
Un exemplu clar al modului în care această combinație are cu adevărat succes, poate fi văzut în lucrările dedicate extinderii Campusului H.

Despre ce vorbim? Să începem cu comanda. Campusul H-Farm, situat în Parcul Național Sile, este una dintre cele mai cunoscute și importante moșii agricole din Italia. Locația sa geografică este foarte strategică, având în vedere că se află la numai 12 km de aeroportul din Veneția, la 20 km de aeroportul Treviso și la 50 km de Padova.

În această locație, perfect conectată cu principalele aeroporturi din zonă, vor fi implementate diverse proiecte imobiliare, datorită utilizării TIC.

Prin urmare, H-Campus își propune să le garanteze tinerilor bazele necesare pentru a putea susține și interacționa direct cu o astfel de schimbare tehnologică, formând, de asemenea, noi figuri profesionale.

Pentru a atinge acest obiectiv, este prevăzută o extindere care să permită extinderea clădirii de 30.000 de metri pătrați. Toate cu o reamenajare a volumelor de structuri anterioare aflate în prezent în stare de neglijare. Mai mult, reședința de studenți, inclusă în proiect, va întâmpina 250 de studenți, împreună cu un centru sportiv de 7000 de metri pătrați și alte structuri care vor crește valoarea economică, dar și socială a proiectului.

Dar acest exemplu clar al legăturii strânse și puternice care se poate stabili între noile tehnologii și lumea imobiliară nu se termină aici. Acest fapt este destinat să fie unul dintre cele mai avansate centre tehnologice, datorită furnizării unei instalații 5G (una dintre primele din întreaga Peninsulă) extrem de durabilă!
Este suficient să spunem că, datorită introducerii sistemelor de stocare fotovoltaică, va fi posibilă reutilizarea energiei egală cu 85% din necesitățile necesare.

Dar cum poate un proiect să respecte și mediul prin protejarea zonelor verzi?
Pur și simplu dedicați o „suprafață (28 de hectare) pentru plantarea a peste 3.000 de copaci noi, pentru a proteja biodiversitatea. Prin urmare, un proiect clar, în care converg interesul față de noile tehnologii, tinerii și provocările societății actuale, fără a neglija aspectele mai ecologice.

Dar cine a decis să finanțeze acest proiect atât de virtuos și în același timp exigent în ceea ce privește nevoile financiare inițiale?
 Operațiunea s-a născut ca o idee în 2017, datorită posibilității de a folosi un fond imobiliar închis, nu unul speculativ. Această soluție, administrată de grupul Finint, a făcut posibilă realizarea acestui mare proiect, cu ajutor financiar substanțial.
Ce să spun, o idee cu adevărat îngrijită în toate detaliile: sustenabilă, inovatoare și, mai ales, excelentă pentru a merge împotriva nevoilor unei piețe imobiliare din ce în ce mai diversificată.

De fapt este simplu de remarcat, deoarece acum, s-au creat noi categorii de bunuri imobiliare, care nu mai sunt tradiționale. Dar diversificat în funcție de nevoile unei societăți care este întotdeauna gata să calce valul schimbării!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB