InvestPro Polonia Varșovia 2019: oportunitățile din Polonia până în 2020

Până acum ai învățat să ne cunoști. Noi, la Realigro, încercăm mereu să găsim oportunități avantajoase care să vă permită să vă schimbați viața radical, cu investiția potrivită.
Indiferent dacă este într-o țară care este renumită pentru identitatea sa chiar și la nivel internațional, sau dacă este o țară prea puțin cunoscută, reușim întotdeauna să identificăm realități care satisfac nevoile viitorilor investitori.

 Astăzi am decis să subliniem cât de fundamental este să fiți mereu la curent cu subiectul imobiliar, pentru a evita căderea în erori brute, dar care ar putea compromite o investiție importantă.

Punctul principal al ghidului nostru de astăzi este situat în Polonia, în special InvestPro Polonia Varșovia 2019. Aceasta este o conferință și expoziție cunoscută la nivel internațional, care vă permite să oferiți o imagine de ansamblu clară și detaliată a managementului activelor, consultanței bancare și imobiliare.

 Acest instrument ar putea fi fundamental pentru antreprenorii din sector, deoarece le permite să identifice și să facă schimb de informații despre dezvoltarea comercială, transferul și investițiile.
Locul perfect pentru a profita de oportunitățile necesare pentru a vă extinde rețeaua (profesională și de altfel) cu partenerii și clienții, astfel încât să fiți la curent cu ultimele noutăți și, mai ales, pe subiectele câștigătoare pentru planificarea optimă a proiectelor dvs. imobiliare.

Toate acestea nu se limitează doar la națiunea poloneză, ci se extinde la o deversare de petrol, permițând crearea unei rețele relaționale cu națiunile care oferă aceleași oportunități, sau cel puțin complementare cu cele deja existente pe piața cărămizii.

Acest eveniment va avea loc la Varșovia pe 12 și 13 septembrie. Iată principalele motive pentru care este esențial să participi la acest eveniment:

- prezența a peste 20 de vorbitori internaționali importanți

- 15+ exponenți

- 250+ delegați

- Crearea de rețele eficiente cu experți de vârf

- Oportunitate unică de a primi cele mai recente informații

- Cunoștințe personale ale investitorilor și clienților

- Consultări ale sponsorilor și partenerilor

Printre subiectele abordate în această conferință, identificăm fără nicio îndoială că promovăm transparența fiscală globală atunci când negociem orice soluții de vânzare și închiriere.

Primele preocupări pentru investitori stau și în dimensiunea excesivă (în termeni numerici) a volumelor care caracterizează întregul imobil. Pentru a evita o pierdere din punct de vedere economico-financiar atunci când lipsesc condițiile preliminare pentru un contract clar, planurile de acțiune vor fi dezvăluite pentru a depăși acest mic, dar important obstacol.

Totul va fi accentuat prin prezența liderilor din industrie, care își vor da liniile directoare pentru a analiza mai bine piața însăși, dar mai ales pentru a înțelege în detaliu, care vor fi tendințele viitoare ale imobilului mondial. Pe scurt, o „oportunitate de ratat; prin urmare, trebuie doar să pregătiți bilete pentru Polonia!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB