Cel mai înalt Passivhaus vreodată!

Ai auzit vreodată de Passivhaus? Acest termen nu va fi cu siguranță nou pentru cititorii noștri. De fapt, într-unul dintre ghidurile anterioare, am discutat despre modul în care acest nou tip de proprietate a revoluționat structura globală a imobilelor. Prin urmare, înainte de a intra în știrile de astăzi, este potrivit să faceți un pas înapoi și să dați câteva informații suplimentare pe această temă. Termenul Passivhaus se referă la clădirea verde. În detaliu, „clădirea pasivă”, tradusă literal din germană, reprezintă un nou mod de a trăi casa. Aceasta este o structură autonomă, care reușește să-și acopere cea mai mare parte a nevoilor sale de energie, cum ar fi încălzirea și aportul de energie, datorită dispozitivelor inovatoare.

Pentru a fi exact, pasivele. Prin urmare, orice sistem de alimentare cu energie tipic unei case pasive nu va necesita sprijinul aprovizionării cu energie externă. Avantajul? Bucurați-vă, fără îndoială, de o proprietate ecologică și de facturi mult mai ușoare! Nu este surprinzător, prin urmare, acest tip de proprietate a cucerit nu numai ecologiștii, ci și noii investitori care doresc să facă un pas important, dar în același timp să vizeze economii viitoare.

După ce le-am dat tuturor cititorilor noștri ocazia de a înțelege pe deplin care sunt particularitățile pasivhausului, să ajungem în centrul rubricii noastre actuale. Se pare că Vancouver va fi cadrul care va găzdui cel mai mare zgârie-nori construit vreodată care îndeplinește standardele de calitate tipice clădirilor pasive. O soluție cu adevărat importantă, într-o perioadă în care schimbările climatice se transformă și pun presiune asupra obiceiurilor noastre de zi cu zi.

Obiectivul din spatele acestui proiect este de a combina arhitectura contemporană cu necesitatea de a răspunde provocărilor globale impuse de o societate din ce în ce mai invazivă către mediul natural înconjurător. Cu 178 metri înălțime și aproape 500 de unități de locuințe eficiente din punct de vedere energetic, structura va depăși Bolueta din Bilbao. În prezent considerată cea mai înaltă clădire din lume. Din nou, Canada a demonstrat o mare sensibilitate ecologică, până la punctul de a fi considerată un potențial candidat la titlul de „cea mai durabilă țară din lume”. Dar care va fi forma finală a acestei clădiri? Din nou, arhitecții ne vor surprinde, cu linii curbate și ondulate, alcătuite din benzi metalice. Toate acoperite într-un verde care simbolizează, potrivit firmei de arhitectură, noul început, către o tendință irepresibilă, precum cea a clădirii verzi.

Și interioarele? Din păcate, încă nu putem răspunde la această întrebare, având în vedere că studioul a decis să nu dezvăluie, cel puțin pentru moment, detaliile legate de designul interior. Dar suntem siguri că, chiar și în acest caz, ne vor lăsa fără cuvinte. Așteptând să vedem complet zgârie-noriul cel mai durabil din punct de vedere ecologic din lume, vă recomandăm să rămâneți la curent cu portalul nostru! În fiecare zi vă vom oferi știri din ce în ce mai interesante pe diferite subiecte care gravitează în jurul lumii imobiliare! Deci, nu dispera! Chiar și în cele mai reci zile, noi la Realigro vă vom ține companie!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB