Oferta și cererea cu amănuntul: schimbările

Segmentul de retail va suferi o schimbare foarte puternică. Atât din partea cererii, cât și din partea ofertei. În Europa, există dificultăți și vor exista. Dar nu acesta este ideea. Modificările vor viza în principal zonele din jurul așa-numitelor „străzi comerciale”. Dar pentru a oferi o imagine mai clară a situației, am decis să ne concentrăm mai mult pe acest subiect. Așadar, după analizarea detaliată a studiilor raportate de experți, indicăm schimbările legate de acest sector.
Să începem cu răspunsul la cea mai populară întrebare. Care vor fi consecințele care vor afecta retailul de lângă cele mai luxoase străzi comerciale?

În primul rând, trebuie să se distingă trei categorii de drumuri: cele ale pieței de masă, cele de lux și cele accesibile.
În primul caz, vorbim de o zonă de captare variată. Ceea ce înseamnă că, totuși, va fi necesară menținerea disponibilității imobiliare pentru a conține cererea din structurile existente. Și, în unele cazuri, să le extindem. Prin urmare, se presupune o creștere a ofertei.
În cel de-al doilea caz, însă, după cum se știe, se vorbește despre un segment de neatins. Vânzările cu amănuntul legate de străzile comerciale de lux vor rămâne probabil neschimbate. Clienții Elite nu vor eșua, având în vedere că acest segment provoacă 80% din volumul vânzărilor din fiecare țară.

Pe de altă parte, ultima categorie este cea mai puțin analizată. Cel mai puțin evident. Se vorbește despre străzile comerciale ocupate de mărci de nișă care, ca atare, sunt extrem de sensibile la schimbări.
Pe scurt, vor exista schimbări, dar în ce măsură? Problema principală este cea legată de aspectul dimensional. Costurile fixe pentru păstrarea în funcțiune a unui spațiu comercial pe o suprafață importantă sunt mai mari decât cele standard. Soluția va fi să vă mutați online, afectând lumea offline (și, prin urmare, imobiliare).
De fapt, închiderea totală a multor afaceri nu este exclusă. Nu este posibilă localizarea unei crize mai mult sau mai puțin acute, în ceea ce privește comerțul cu amănuntul, între diferitele țări europene și non-europene. Acest lucru se datorează faptului că difuzarea mărcilor, în special a celor mai cunoscute, este extinsă peste graniță într-un mod destul de omogen.
În concluzie, se presupune o schimbare mai accentuată a prețului accesibil și a masei (aceasta din urmă este greu de descifrat având în vedere mărimea cererii).

Se speră că această perioadă critică va fi cât se poate de impactantă pentru piața imobiliară (luând în considerare și segmentul de vânzare cu amănuntul). Pentru moment, se așteaptă o revenire la normal, chiar treptat.
Noi, la Realigro, vom continua să ne actualizăm cititorii, pentru a putea analiza bunurile imobiliare nu numai pentru piața de vânzări de închiriere și rezidențială. Dar și pentru toate aspectele aparent secundare ale proprietății imobiliare, dar care, așa cum am văzut, reprezintă un punct focal pentru întreaga societate.

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB