Cea mai verde reședință de studenți? Este în Portugalia!

În știrile anterioare am descoperit împreună cu dvs., cum este posibil să combinați arhitectura modernă cu dragostea pentru verde. Ei bine, se pare că, deși acest 2020 a fost marcat de o profundă criză globală, această tendință către eco-sustenabilitate nu se pierde. Într-adevăr, există multe sectoare, conectate la cea a imobilelor și nu, care își direcționează obiectivele în această direcție. Fără îndoială, unul dintre sectoarele cele mai afectate de această urgență pandemică a fost sistemul educațional. Copiii au fost obligați să adopte noi metode de învățare, la distanță, provocând, de asemenea, o oarecare dezamăgire din partea părinților cu privire la eficiența eficientă a noilor metode. Ei bine, proprietățile imobiliare portugheze despre care vom vorbi în curând cu siguranță nu vor putea rezolva complet această problemă, dar vor încuraja studenții și generațiile viitoare să aibă o abordare ecologică în viața de zi cu zi. Chiar și cel referitor la utilizarea resurselor tehnologice. Dar cum? Pentru a afla, trebuie doar să citiți următoarele rânduri cu noi!

Structura care este protagonista acestui al unsprezecelea val verde se află în Porto și a primit deja mai multe premii. Una dintre acestea, certificarea LEED Gold în categoria ospitalității, este un simbol clar al acestei schimbări verzi încurajate și în sectorul imobiliar. Este, de fapt, cea mai înaltă certificare europeană de calitate și sustenabilitate, acordată de Green Building Council. Pe scurt, înțelegeți, dragi cititori, că vorbim despre niveluri foarte ridicate de excelență. Dar cum este compusă structura? Reședința de studenți are 220 de apartamente. Toate sunt dotate cu bucătării proprii, băi și toate facilitățile de care ar putea avea nevoie un student universitar. Avantajul? Bucurați-vă din plin fără a vă afecta!

Costurile foarte mici de întreținere și economiile de energie, de asemenea pentru a proteja resursele de apă, sunt doar câteva dintre avantajele care fac această structură atât de avansată. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării, nici măcar designul, tineresc, proaspăt, dar axat și pe durabilitate. Materialele sunt pur lemn și metale, iluminate de sisteme de iluminat cu eficiență energetică ridicată. Scopul studioului arhitecților care a dat naștere acestui proiect minunat, devenit acum o realitate, este unic: sensibilizarea noilor generații spre construirea unui mediu în care omul joacă un rol fundamental. Nu de distrugător, ci de păzitor al frumuseții care ne înconjoară. Un mesaj foarte important pe care noi, de la Realigro, sperăm să-l dureze și să depășească limitele simple delimitate de această structură impresionantă și alternativă. Dar angajamentul firmei nu se termină aici.

Pentru a face totul mult mai funcțional, sunt locurile obișnuite, cum ar fi sălile de sport și spălătoria, în care elevii își pot asuma responsabilitatea și, în același timp, pot socializa, probabil în perioade mult mai bune decât cea pe care o trăim. Sunteți curioși să aflați mai multe despre acest lucru și despre multe alte proiecte noi din lumea imobiliară? Ei bine, dacă răspunsul, așa cum sperăm, este pozitiv, trebuie doar să ne urmăriți în continuare. Mereu aici și pe blogul nostru. În fiecare zi o mulțime de știri despre toate cele mai importante sectoare legate de un dublu complot cu preferatul nostru!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB