Sex și imobiliare: femeile cumpără mai mult

Studiile științifice au arătat că bărbații și femeile au o abordare diferită a pieței (de toate tipurile). Această diferență de comportament este, evident, rezultatul diferitelor nevoi care tind să fie legate de factorul de gen. Dar știați că această distincție se dovedește a fi destul de marcată chiar și în imobiliare?

În special, conform ultimelor analize de piață, s-ar părea că femeile au tendința de a cheltui mai mult pentru un contract de achiziție și de a revinde la un preț mai mic decât bărbații.
Dar haideți să încercăm să intrăm în fondul acestui caz, analizând în detaliu situația.

Presupunem că, atunci când bărbații și femeile aleg o proprietate în care să investească, de obicei caută diferite prerogative. Studiul a fost realizat în Statele Unite, unde piața imobiliară este deja destul de variată prin natura sa.
Pe un eșantion de nouă milioane de vânzări, care au avut loc între 1991 și 2017, s-a constatat că femeile singure plătesc cu 3% mai mult decât bărbații aflați în aceeași situație și, în mod similar, vând proprietatea cu 2% mai puțin.

În termeni monetari, având în vedere că americanii schimbă proprietatea de aproximativ 12 ori, de-a lungul existenței lor, dezavantajul poate fi cu adevărat semnificativ. De fapt, vorbim despre o pierdere anuală de aproximativ 1.700 USD în „bogăția de locuințe”. Dar de ce se întâmplă asta?

Pare a fi necesar să subliniem că cauzele nu se încadrează în lipsa capacității de apartenență la sexul feminin atunci când se apropie de imobiliare. Este pur și simplu o diferență de priorități. De fapt, femeile preferă să cheltuiască mai mult decât să întreprindă negocieri lungi și să contracteze atât în momentul cumpărării, cât și în timpul vânzării. Motiv pentru care, comoditatea va fi redusă. Un fel de cheltuieli mai mari, care sunt distribuite pe perioade mai rapide de recuperare. Discriminarea față de fazele limitate la dinamica de cumpărare caracterizează și ținta de sex masculin.

În special, identificăm această atitudine de accelerare a calendarului pe piața de lux. În acest caz, de fapt, necesitatea de a câștiga proprietatea dorită la timp depășește conceptul de comoditate.

Asistați la o schimbare reală? Ei bine, dacă aveți în vedere că, în general, piața imobiliară se confruntă cu un moment propice (în ceea ce privește investitorii), nu este surprinzător cum aceștia din urmă doresc să se grăbească, înainte de a pierde cea mai bună oportunitate de a investi.

Deci cum va evolua piața imobiliară mondială în ceea ce privește preferințele de cumpărare? Veți opta pentru obținerea sau revânzarea rapidă a unei proprietăți sau veți prefera perioade mai lungi, dar la prețuri mai accesibile? În așteptare pentru a afla mai multe, vă invităm să rămâneți actualizați pe portalul nostru Realigro, pentru a avea un fundal general pe piața imobiliară internațională!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB