Casa pe lună: noile proiecte ecologice

A trăi pe lună este visul multor copii. Dar se pare că nici adulții nu au renunțat la această idee fascinantă. De aceea, astăzi, am decis să concentrăm o coloană asupra acestui proiect foarte ambițios. O idee revoluționară care, poate, vă va permite să trăiți pe Lună într-un mod durabil. Ești curioasă să știi mai bine? Ei bine, dacă sunteți gata, ne putem începe călătoria în imobilul „lunar”!

Ideea s-a născut dintr-o faimoasă companie din Puerto Rico, condusă de fondatorii săi: Joshua Castro și Roberto Rodríguez. Proiectul este foarte simplu și complex. Scopul este crearea unui habitat locuibil care să permită agențiilor guvernamentale de calibrul NASA să efectueze teste și experimente într-o liniște totală. Bucurându-vă de o realitate inconjuratoare non-adversă. Proiectul a fost deja prezentat pe 16 iulie cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la aterizarea celebrului Apollo 11 pe lună.

Deci, cum va fi creat mediul lunar optim pentru atingerea acestui obiectiv? Prin intermediul unor noi structuri numite „rămășiță”. De obicei, acest termen este folosit pentru a defini setul de rămășițe ale unei supernove. Dar în acest caz, acestea sunt elemente care pot duce la o renaștere reală și reamenajare a suprafeței lunare! Structura nu este locuibilă, ci și extinsă. De asemenea, tratează structuri extrem de versatile și exploatabile în virtutea diferitelor misiuni ale lunii.

Evident, există o durată maximă de utilizare. Rămasul poate găzdui un număr de opt persoane pe o perioadă de douăsprezece luni. De asemenea, să nu uităm de comoditate! Proprietatea lunară a fost proiectată pentru a fi ușor transportabilă pe orice vehicul de lansare. Asamblarea sa, potrivit experților, este foarte simplă, având în vedere că piesele prefabricate includ un sistem de asamblare particular: total autonom! Acest lucru va permite utilizatorilor norocoși ai acestei inovații să efectueze orice operațiune în totală seninătate și confort.
Forma structurii este evident cilindrică. De asemenea, evidențiază prezența tehnologiilor de ultimă oră, care vă vor permite să maximizați utilizarea resurselor existente la nivel de satelit. Cum ar fi, de exemplu, apa și gheața, evitând orice deșeuri. De fapt, acestea vor fi incluse în sistemele de producție de combustibil, ceea ce face ca totul să fie mai decisiv ecologic.
În mod evident, nu există probleme de îngrijorare din partea cumpărătorilor potențiali. Acestea includ capacitatea de a rezista condițiilor inegale ale terenului lunar. În ciuda acestui fapt, creditorii interesați să investească în acest proiect de ultimă oră nu lipsesc. Se estimează că până în 2028 aceste instalații vor fi disponibile, dar se presupune că o cheltuială minimă de peste un miliard de dolari pe cabină va atinge acest punct de reper.

În așteptarea primirii de știri de la echipa noastră, vă invităm să rămâneți la curent cu portalul nostru. În speranța că acest proiect poate fi ghidul pentru a putea vorbi despre un imobil lunar real pe viitor, vă vom continua să vă implicăm în toate cele mai proaspete și mai speciale noutăți ale proprietății imobiliare terestre!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB