De la mașini la imobiliare: trecerea lui Aston Martin

Cine ar fi crezut că ar putea exista o legătură strânsă între imobiliare și lumea automobilelor? Ei bine, da! Noutatea pe care urmează să o prezentăm vine tocmai din această unire. Dar, înainte de a intra în meritele acestei noi noutăți, să continuăm în ordine. Brandul pus în discuție pentru acest salt în necunoscut este faimosul brand Aston Martin.

De ce, întrebați, a fost posibilă această schimbare? Simplu: prin firul comun care unește diferite sectoare economice cu cel imobiliar, și anume proiectarea. Asta e corect! Aston Martin a trecut de la motoare la design interior pentru case de lux. O provocare remarcabilă pe care noi, la Realigro, cu siguranță nu am putut să nu o comentăm. Deci, dacă sunteți gata și dornici să aflați mai multe, putem inaugura această mini coloană. Presupunem că aceasta este o colaborare reală, posibilă datorită ajutorului firmei de arhitectură S3 Architecture.

Rezultatul acestei lucrări ia forma unei adevărate case numite „Sylvan Rock”. Un nume destinat să facă istorie și mai ales în Valea Hudson din New York, la câțiva kilometri de Manhattan. Cum arată proiectul mult așteptat? Aceasta este o casă cu un design unghiular, înconjurată în întregime de natură și care se întinde pe un teren care ocupă mai mult de 22 de hectare. Întreaga fațadă va fi formată din panouri de sticlă și un material foarte special: așa-numitul cedru înnegrit.

Chiar și acoperișul va evoca aceste culori atât de dense cu pigmenți, datorită metalului întunecat din care va fi compus. În plus, este necesar să specificați o caracteristică dublă care va face această proprietate unică. Prezența unui design alternativ, combinat cu intimitatea garantată de un context 100% rural. Toate acestea vor genera o experiență reală, pentru norocoșii care vor merge să locuiască acolo, în cel mai total lux al simplității. Garajul va fi, de asemenea, un punct culminant. De fapt, va avea un loc privilegiat, având în vedere că va fi plasat într-o cameră subterană cu, ascultați, auziți, o referință pe fiecare raft la faimosul logo al producătorului auto. În plus, mereu sub pământ, va exista un birou iluminat permanent de lumină naturală.

Parterul, pe de altă parte, va consta din încăperile principale, fără a uita piscina interioară. O adevărată bijuterie, inevitabilă în această noutate a imobilului. Aston Martin se va concentra în principal pe interiorul casei. Unele zvonuri ne spun că culoarea ciocolată pentru mobilier și parchet vor fi stăpânii. Mesele ? În marmură! Și, desigur, majoritatea tapițeriei vor fi din piele. Doar pentru a evoca un mediu luxos și elegant. Prin urmare, opulența nu va lipsi în această casă. În ceea ce privește prețurile, se știe foarte puțin. Dar am decis să vorbim despre asta tocmai pentru a comunica cât de multă imobil poate fi de o importanță fundamentală și într-un proces de recalificare sectorială. În acest caz, legat de sectorul auto care a decis să conducă la cărămidă, prin proiectare!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB