Sat inteligent: noua tendință post Covid

O nouă revoluție industrială este cea care se pune în aplicare chiar acum. Într-o perioadă critică precum cea pe care o trăim. Ne întrebăm care sunt soluțiile potențiale pentru a încerca să amortizăm aceste probleme. Între îndoieli și incertitudini, a apărut ceea ce se numește un nou proiect de management. Cea referitoare la satul inteligent. În ce constă această noutate? Pentru a afla mai multe, trebuie doar să citiți rândurile următoare, unde vă vom arăta acest nou proiect!

Trebuie să pornim de la presupunerea că schimbarea se deplasează pe două piste. Primul, legat de un proiect bazat în întregime pe creștere. Al doilea, bazat pe o planificare durabilă, astfel încât zonele rurale să nu-și piardă identitatea tradițională. O adevărată provocare, care vede orașele inteligente în centrul acestui joc. Cu toate acestea, în această coloană se va face referire la satul inteligent, tocmai pentru a sublinia importanța zonelor cele mai legate de ruralitate și care, din păcate, în zilele noastre trebuie să se ocupe de o lume din ce în ce mai inteligentă și victima schimbărilor. Care sunt, deci, domeniile pe care să se folosească în această fază a revoluției? Pentru a le defini mai bine, am decis să creăm un fel de listă pe care vi-o prezentăm:

- Infrastructurile legate și de telecomunicații: un exemplu clar? Wi-Fi, care vă permite să creați rețele reale chiar și la nivelul notorietății celor mai restrânse locuri și supuse dificultăților tehnologice.
- Distribuția locală a energiei alternative: prin panouri solare sau datorită așa-numitelor rețele inteligente
- Distribuirea de alimente și produse de bază la nivel local: necesară pentru promovarea zonei în sine, în ceea ce privește recircularea economiei în zonă și distribuția echitabilă a industriilor conexe.
- Mobilitate inteligentă: înțeleasă ca ușurința circulației cu mijloacele de transport în comun, care trebuie neapărat să fie proiectată într-un mod ecologic
- Eliminarea zonelor industriale dezafectate, cu consecința reamenajării acestora în zonele de producție sau de colaborare

Cum pot fi toate acestea legate de imobiliare? Pur și simplu luând în considerare, datorită acestor inovații, zonele cele mai înapoiate, potrivite pentru construirea de proprietăți personalizate pentru o piață din ce în ce mai supusă crizei pandemiei. Prin urmare, este necesar să se activeze acest proiect și pentru a încuraja atât sectorul construcțiilor, dar și cel al imobilelor, să se îndrepte spre direcția durabilității ecologice, economice și sociale.

Ceea ce îi sperie cel mai mult pe bunurile imobiliare este imposibilitatea mișcării de către potențiali cumpărători. Și, prin urmare, lipsa de interes pentru acest sector. În loc să devalorizăm proprietățile, este necesar să optăm pentru soluții de reamenajare care sunt mai compatibile cu mediul înconjurător. Prin urmare, este vorba de reinventarea zonelor mai rurale și transformarea lor în noi centre interesante pentru cărămida națională și, de ce nu, și pentru cea internațională.

Deci, dacă sunteți curioși să aflați ce zone vor fi afectate în acest proces de schimbare ecologic sau pur și simplu doriți să rămâneți la curent cu privire la modul în care va evolua imobilul în următoarele zile ... soluția este la doar un clic distanță!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB