Noua recesiune in Marea Britanie

După ce situația de după Brexit părea a fi o amintire îndepărtată, piața imobiliară din Marea Britanie s-a confruntat cu o situație dramatică. Totuși, analog cu toate celelalte națiuni ale globului. Cea referitoare la situația de urgență epidemică de la Covid. Deși politicile de revitalizare au fost implementate, chiar și în acest caz, nu a fost posibilă obținerea rezultatelor dorite.

Una dintre cele mai puternice piețe imobiliare din toate timpurile, trece printr-o criză lentă, care pare să o fi eliminat. În detaliu, chiriile sunt în ochiul uraganului, puțin din motive culturale (care îi determină pe britanici înșiși să nu cumpere o casă, ci să semneze închirieri), puțin pentru cererea externă tot mai concentrată pe chirii. În coloana de astăzi, vom încerca să înțelegem care este situația în prezent în această țară și, mai ales, cât de mult este pierderea totală a pieței imobiliare britanice. Deci, dacă doriți să cumpărați o proprietate, să semnați un contract de închiriere sau pur și simplu dacă sunteți interesat de subiect, trebuie doar să citiți rândurile următoare!

Pornim de la datele estimate, potrivit experților, se presupune o scădere a închirierilor anuale, în medie, de 5%. Până în 2024. Ceea ce înseamnă un lucru: recesiunea perpetuă pentru Marea Britanie. În ceea ce privește pierderile totale, în acest caz vorbim de peste 4 miliarde de lire sterline. Mai ales în districtele Westminster, Tower Hamlets și Wandsworth. Prin urmare, este clar că cel mai afectat oraș va fi cel al Londrei. Prin urmare, proprietarii trebuie să se pregătească pentru lovitură.

Acest lucru se datorează faptului că potențialii investitori vor fi afectați și de această situație. Sau locatarii înșiși. De fapt, se presupune că reducerea veniturilor va provoca o incertitudine mai mare pe piața muncii și, prin urmare, o pierdere a interesului pentru imobiliare.
Printre cele mai populare alternative, pentru a încerca să remediem această criză, identificăm contractele pe termen lung. Pentru a garanta o intrare sigură. Prin urmare, pentru proprietarii care nu au semnat încă un contract, opțiunea luată în considerare se îmbunătățește este, prin urmare, să ofere o închiriere pe baza acestor contracte.
În plus, trebuie menționat faptul că majoritatea soluțiilor (în ceea ce privește chiriile) de pe piața londoneză nu îndeplinesc noii parametri post-Covid. Ne referim la prezența (foarte căutată) de spații verzi mari, zone dedicate telelucrării și camere mai mari și mai izolate.

Într-o realitate ca Londra, găsirea unei tranzacții este aproape imposibilă. Pe scurt, cu siguranță nu putem vorbi pozitiv despre paranteza cu care se confruntă imobilul național. Se speră evident că totul poate fi rezolvat rapid. În speranța că nu vor mai exista contraste între ofertă și cerere. În așteptare pentru a afla mai multe, vă invităm să consultați portalul nostru în fiecare zi. Veți găsi articole interesate și mereu actualizate despre cum se mișcă piața imobiliară națională și internațională. Evident în stilul realigro!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB