Brick in Quatar: ultimele știri

După cum se știe acum, chiar și într-o perioadă critică precum cea pe care o trăim, la Realigro dorim să vă informăm despre tendința imobiliarelor internaționale. Într-adevăr, acum mai mult ca oricând, este de datoria noastră să împărtășim cititorilor noștri tot ceea ce poate facilita '' achiziționarea unei proprietăți sau, pur și simplu, dimensiunea și modificările valorii cărămizii la nivel mondial. Așadar, fără să ne pierdem în chat, astăzi am decis să ne concentrăm pe un imobil foarte special și unic. Cel al Qatarului. Să vedem, prin urmare, cum se mișcă piața imobiliară și măsurile luate în timpul și după urgența Covid.

Presupunem că, de la ultimul sondaj, prețurile din Qatar par să fi crescut. O creștere de 2%. Mai ales în al doilea trimestru al anului curent. Cu toate acestea, acest lucru nu este cu siguranță un semn de recuperare. Mai degraba. Piața imobiliară locală este încă slabă. În ciuda eforturilor guvernului. Da, pentru că în acest stat, atenția guvernului de a atenua dificultățile cauzate de urgența pandemiei a fost exemplară.

Doar pentru a menționa câteva discursuri, ne reamintim aprobarea legii numărul 16 (data 2018). Cu acest act, Guvernul a mărit numărul de zone definite ca „proprietate gratuită” de la 3 la 10. Acest lucru înseamnă că străinii pot cumpăra și proprietăți imobiliare în următoarele zone: Pearl, West Bay Lagoon și Al Khor, Rawdat Al Jahaniyah, Al Qassar (Zona 60), Al Dafna (Zona 61), Onaiza (Zona 63), Al Wasail (Zona 69), Al Khraij (Zona 69) și Jabal Theyleeb (Zona 69).
Cu această inițiativă, deja în 2018, s-a presupus o creștere bruscă a cererii externe. Creșterea care, într-adevăr, nu a durat mult până a ajuns. Mai mult, oferta rezidențială din primele luni ale anului 2020 a ajuns la 300.000 de unități. Datorită finalizării a încă 900 de apartamente, 500 de vile și alte proiecte blocate din cauza Covid-19. Blocul economic, din păcate, a afectat și o porțiune importantă și întotdeauna activă de bunuri imobiliare locale.

Aceasta este legată de chirii. După cum se știe, piața de închiriere tinde să fie mai puțin afectată de orice situație critică. O reducere a cererii în acest domeniu a marcat, fără îndoială, o lovitură gravă pentru întreaga economie a Qatarului. Când vor exista semne de recuperare? Va exista posibilitatea de a readuce Qatarul la unul dintre țările în care vă puteți muta într-o casă magnifică? Conform statisticilor, se așteaptă ca economia din Qatar să piardă aproximativ 4 puncte procentuale.

Dar, când luați în considerare situația dramatică din întreaga lume, aceasta este o pierdere destul de mică. Pentru a afla mai multe despre acest subiect sau dacă sunteți curioși să aflați cum evoluează imobiliarele mondiale ... ei bine, știți deja ce să faceți! Fiți la curent cu portalul nostru și, în fiecare zi, vă vom garanta știri din întreaga lume!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB