Polonia: lider în domeniul imobiliar european

După cum ați observat, în ultimele zile, am decis să ne concentrăm în principal pe problema Coronavirus. Aceasta afectează lumea și, de asemenea, modifică piața imobiliară. Astăzi, totuși, mini coloana noastră va vorbi despre altceva. De fapt, ne vom concentra pe o anumită piață imobiliară, care a reușit să apară pe cele din Europa Centrală. Cu o investiție totală de aproape opt miliarde de euro, Polonia este liderul imobilelor din Europa Centrală. Cum? Ei bine, pentru a afla mai multe, trebuie doar să citiți următoarele rânduri!

Țara reușește să reziste la tulburările generale cauzate de Covid-19. De ce? Polonia se caracterizează printr-un mix câștigător. În primul rând, ca avantaj, identificăm poziția strategică. Central. Datorită acesteia, reprezintă un element fundamental în lumea logisticii și în special a depozitelor industriale. Dar asta nu este totul.

Diferiții indicatori macroeconomici contribuie, de asemenea, la consolidarea Poloniei. Extrem de stabile, acestea garantează țării, într-o perspectivă pe termen mediu, o calitate excelentă a vieții, o mare disponibilitate a forței de muncă (care, de obicei, găsește un loc de muncă chiar și la niveluri ridicate) și costuri de viață relativ mici. Și acest lucru pare deja a fi în principal un motiv valid care atrage investiții în Polonia de pretutindeni. Chiar și în afara Europei.

Dar să trecem la inima particularităților care au făcut ca Polonia să fie liderul imobiliar. Analizând sectorul menționat mai sus, este o piață în expansiune. Piață în cadrul căreia curge capitalul care garantează nevoia constantă de imobiliare. Atât pentru birouri, cât și pentru piața rezidențială. Cu caracteristici atât de râvnite, precum cele descrise mai sus, este rar ca într-o situație atât de critică precum cea pe care o întâlnim, o astfel de piață să nu atragă atenția.
Dar știi. Cu necesitatea de a transforma totul în „deștept”, chiar și munca, nu poate fi exclusă posibilitatea ca, de asemenea, să existe repercusiuni în imobilul polonez.

Însă, pentru moment, indicii sunt clari. Valoarea bună pentru bani, tot pe piața imobiliară, este un element focal, care împinge Polonia din ce în ce mai mult față de alte țări europene care concurează în domeniul imobiliar.

Cea mai populară piață a fost piața din Varșovia din anul 2000. Tranzacțiile aflate deja la începutul anului 2020 au ajuns la 1,4 miliarde de euro.

Toate pentru a fi împărțite atât pe piața rezidențială, cât și în birouri.
Așadar, în concluzie, în măsura în care poate fi riscant să facem prognoze pe termen mediu - lung, amintiți-vă că, în ciuda perioadei critice, Polonia se apără perfect de aceste dinamici economice și de sănătate foarte complexe.

Pentru a afla mai multe, vă invităm ca întotdeauna să fiți la curent pe portalul nostru Realigro, unde veți găsi toate noutățile de pe piața imobiliară mondială.

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB