Noua Zeelandă și satul de vânzare

Noua Zeelandă este un pământ unic. Atât geografic-peisagistic, cât și cultural. De fapt, găzduiește multe grupuri etnice din întreaga lume. Unul dintre cele mai populare locuri de relocare. Dar astăzi, am decis să punem această națiune în centrul coloanei noastre, pentru un factor cu adevărat neobișnuit. Adesea vorbim despre schimbări structurale, tendințe de piață, dar nu am mai întâlnit niciodată un subiect similar. Fără precedente.

În Noua Zeelandă, un sat a apărut în imobiliare naționale. Ei bine, da! Nu vorbim despre structuri simple sau proprietăți extrem de lux. Vânzarea ipotetică privește o întreagă realitate. Dacă te face să zâmbești, ceea ce suntem pe cale să adaugăm te va lăsa fără cuvinte. De fapt, nu este un sat simplu. Ca și cum nu ar fi fost deja destul de neobișnuit ca un anunț, este introdusă o caracteristică suplimentară

. Fiecare casă aparținând acestei locații este în stil Far West! Puțin forțat să fie Noua Zeelandă? Poate da. Însă știrea îi înnebunește pe toți investitorii sălbatici iubitori de vest! Dar pentru a înțelege mai bine cum este structurată această realitate atipică, să facem un pas înapoi corespunzător. Când s-a născut țara? Și de ce a fost scoasă la vânzare abia acum?
În 2002, Bedogni, fondatorul unei renumite companii de sticlă, a decis să construiască un sat. Replica exactă a unei țări de frontieră din Qyoming (datată în 1960). Materialul folosit a fost simplu.

Tot ceea ce fondatorul a deținut după numeroasele sale călătorii, ceea ce l-a văzut angajat în descoperirea Statelor Unite ale Americii împreună cu soția sa. În prezent, există zece clădiri istorice în țară. Printre acestea se numără prezența unui cinematograf, a unui birou a șerifului, a unei camere de biliard, a unui tribunal și a unei clădiri cu 13 camere pentru aproximativ 22 de persoane.

Pe scurt, se pare că s-a întors cu adevărat în timp! Dar asta nu este totul. Până de curând, pentru a încerca să sublinieze frumusețea locală, satul a fost locul pentru multe evenimente. În stil occidental complet! Dar au fost și nunți, pentru iubitorii stilului menționat mai sus. Pe scurt, vorbim despre o realitate unică și, fără îndoială, fără precedent. Esti curios sa ajungi la ea? Ei bine, iată cum poți face asta. Satul este situat pe insula de nord a țării, la aproximativ șase-șapte ore cu mașina de Auckland.

Dar dacă pe lângă vizită, sunteți dornici să faceți un pas suplimentar și să deveniți proprietarii acestei bijuterii, va fi suficient pentru dvs. „doar” 7,5 milioane de dolari. Convertită în euro, vorbim de 6,6 milioane. Pe scurt, aceasta este o cifră mai mult decât proporțională, având în vedere unicitatea locului, dar și nivelul foarte ridicat de bunăstare din Noua Zeelandă. Deci, sunteți gata să vă întoarceți în vechiul Vest?

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB