De la o colibă celtică la o casă pentru câini: noutatea italiană

Cine ar fi crezut că o colibă celtică va deveni ulterior o casă pentru câini? Da, astăzi portalul nostru devine pentru acest ghid cu patru picioare! O ciudățenie care merita să fie evidențiată de noi la Realigro. Se știe că nu este un moment bun, mai ales că riscul unui nou blocaj sperie multe națiuni. Dar din când în când trebuie să auziți vești mai ușoare. Dar totuși interesant. Așadar, astăzi, după cum ați înțeles, vom descoperi cum a fost posibil să transformați o colibă veche, legată de tradiția celtică, într-o casă pentru câini. Să începem cu ideea. Geniul italian al arhitectului care a decis să semneze acest proiect avea un singur scop.

Pentru a combina stilul clasic celtic preexistent cu nevoia de a crea un mediu adecvat pentru a primi câinii în cele mai fierbinți luni la munte. Prin urmare, nu este surprinzător modul în care proiectul a fost numit „Casa lui Heidi”. Prin urmare, stilul este tipic căsuțelor montane, care însă nu modifică structura antică tipică de care se bucura coliba în sine. Materialele selectate pentru realizarea acestei idei alternative sunt toate eco-durabile și cu un impact asupra mediului foarte scăzut. Lemnul și piatra, pe lângă evocarea erei originale a structurii, vă permit să izolați casa de căldură în cele mai fierbinți luni. Menținerea unui mediu optim chiar și pentru cele mai fierbinți veri. În plus, prezența verandelor mari acoperite complet garantează o răceală completă și mai ales ideală pentru prietenii noștri cu 4 picioare.

Dar cum se dezvoltă întreaga casă? Zona centrală este dedicată livingului și camerei de oaspeți. În general, clădirea se întinde pe două etaje, toate complet iluminate de lumina soarelui. Evident, nu lipsesc sistemele de securitate extrem de avansate, precum și un sistem general de automatizare a locuințelor pentru întreaga structură. De fapt, inovația pe care o reprezintă acest proiect provine din coexistența elementelor tipice ale tradiției celtice, care sunt perfect combinate cu nevoile tehnologice exprimate de societatea actuală. Vorbim, de asemenea, despre o structură fără precedent, deoarece își propune să readucă la lumină o colibă veche și să îi ofere o utilizare categoric neconvențională.

De asemenea, vă reamintim că, sub scările principale, a fost creat un depozit mare atât pentru a evita risipa de spațiu suplimentar, cât și pentru a garanta un mediu și mai răcoros și mai protejat pentru prietenii cu patru picioare norocoși care vor găzdui structura.

Pe scurt, un loc unic care va inaugura cu siguranță un nou obiectiv de referință pentru piața imobiliară internațională. Deci, dacă sunteți interesat să descoperiți noi proiecte alternative sau pur și simplu doriți să rămâneți la curent cu cele mai recente știri de piață ... trebuie doar să fiți la curent cu portalul nostru Realigro! În fiecare zi veți găsi toate cele mai noi știri!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB