Munca în casa post-covidă: cea mai populară

Postul Covid pare să ne fi schimbat radical viața. Și imobilul a fost, fără îndoială, unul dintre sectoarele cele mai afectate în ceea ce privește schimbările substanțiale. De fapt, cele mai populare tipuri sunt diferite, în comparație cu perioada pre Covid. În ghidurile anterioare am analizat modul în care s-a schimbat atitudinea potențialului cumpărător față de imobiliare. S-a arătat că, datorită acestei situații critice, a fost posibilă crearea de noi obiective de referință.

Clasificat după vârstă și preferințe. Dar care au fost cele mai populare renovări? Pentru a răspunde la această întrebare, am decis să colectăm date referitoare la sondajele statistice efectuate la nivel internațional. Deci, să înțelegem care sunt cele mai mari solicitări!

În primul rând, necesitatea de a avea un spațiu continuu între mediul extern și cel intern. Așa cum am menționat adesea, este de o importanță fundamentală pentru noii investitori să se bucure de o proprietate cu balcon sau grădină. Pe scurt, conceptul de separare interior - exterior a fost complet depășit.

Există, de asemenea, multe solicitări pentru a transporta anumite spații interioare tipice către exterior. Un exemplu de bază? Bucataria ! Ideal pentru vară, dar și în alte sezoane, dacă este acoperit în mod corespunzător cu ferestre mari!
Un alt element care a fost fundamental în procesul de restructurare post Covid atât din punct de vedere fizic, dar mai ales psihologic, este cel referit la așa-numitul „colț liber”. Ce se înțelege prin acest termen? Prin colț liber înseamnă un mediu flexibil și versatil. Potrivit pentru toate nevoile proprietarului casei. O zonă ușor convertibilă într-o zonă creativă, de relaxare sau chiar dedicată bricolajului.
Pe scurt, un domeniu în care să te reinventezi.
Și printre acestea apare și amănuntul celebrului muncitor inteligent acum. Atât de mult pentru a deveni un element central chiar în structura casei tale.

Prin urmare, au fost solicitate lucrări de instalare a fibrelor, crearea de medii izolate în comparație cu restul casei sau chiar crearea de medii personalizate echipate cu tehnologii înalte. Pe scurt, o nouă structură care este inserată de la zero într-un mediu care anterior ar trebui să fie străin de lumea muncii.
În plus, nu în ultimul rând, se acordă atenție la cea mai bună izolare a proprietății. Economisirea de energie a luat un rol decisiv după Covid. Izolarea locuinței tale cu materiale eficiente energetic este acum un pas de bază atât pentru cei care doresc să cumpere o proprietate nouă, cât și pentru reamenajarea celei existente.

Pe scurt, acestea sunt principalele elemente dezvăluite de statisticile internaționale care ne-au făcut să înțelegem cât de indisolubilă este legătura dintre societate și imobiliare. Nu putem face prognoze pe distanțe lungi pentru a înțelege care sunt implicațiile pe viitor în acest domeniu. Ceea ce este cert este că noi, la Realigro, vă vom ține mereu la curent cu modificările care vor afecta piața imobiliară sub toate formele sale!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB