Anomalia Finlandei

Chiar și cele mai puternice națiuni prezintă semne de diminuare, într-o perioadă ca cea actuală. Astăzi vom analiza situația anormală din Finlanda. Anomal dintr-un motiv bine definit: incertitudinea care rezultă din urgența pandemiei, care a dus la o schimbare a curbei pieței naționale a imobilelor. Prin urmare, atractivitatea imobiliară rămâne puternică, dar nu la toate nivelurile. Deci, dacă în aceste zile reci de iarnă doriți să aflați ce se întâmplă în lumea cărămizii, acest ghid este pentru dvs.! Deci, dacă sunteți gata, putem inaugura această mică știre axată pe fenomenul Finlandei!

Presupunem că Finlanda a fost întotdeauna străină de schimbările pieței internaționale. Întărit de un guvern rigid și cu o legislație puțin predispusă la schimbări, a fost întotdeauna configurat ca o putere economică în sine. Nu este o coincidență faptul că noi, la Realigro, am considerat oportun să ne ocupăm de cazul Finlandei. Ce se întâmplă într-o perioadă de tulburare mondială? În Finlanda, atractivitatea pieței imobiliare nu pare să se fi schimbat. Într-adevăr, efectul care îi face uimiți pe experții din industrie este următorul. Se pare că volumul tranzacțiilor este similar cu perioadele anterioare pandemiei. Cu o creștere specială a semnării contractelor de cumpărare și vânzare pentru proprietăți de lux. Scăderea, în ceea ce privește investițiile efectuate în proprietăți imobiliare, este exclusivă și exclusiv relativă la cele mai standardizate proprietăți, cu prețuri din ce în ce mai mici în alte țări și staționare în Finlanda rece.

De asemenea, în acest caz, țara în cauză pare să se apere bine împotriva urgenței Covid, sau cel puțin în sectorul nostru de cercetare.
Perspectivele de viitor nu sunt atât de incerte, dacă luăm în considerare situația actuală destul de neutră față de restul lumii. Se presupune și se așteaptă o creștere continuă, deși încetinită, a interesului pentru proprietățile de lux. Și o creștere ulterioară, mult mai treptată, în ceea ce privește cumpărarea și vânzarea în ceea ce privește nivelurile mediu-scăzut. Și chiriile? Buna intrebare! Pentru a răspunde la această întrebare, trebuie să facem un pas înapoi și să analizăm fundalul finlandez. La nivel cultural, Finlanda este configurată ca o națiune modernă, dar puțin înclinată spre semnarea contractelor de leasing.

Acest lucru este dintr-un motiv simplu: există foarte puțini străini în această țară, astfel încât majoritatea oamenilor care locuiesc în această țară, pe lângă faptul că se bucură de resurse financiare ridicate, își pot permite un acoperiș deasupra capului. Pur și simplu, costul vieții în Finlanda este foarte mare și este, de asemenea, destul de dificil să treci prin birocrația complexă din spatele cererii de cetățenie. Pe scurt, o astfel de reacție nu a fost atât de neașteptată! Deci, dacă și voi ați fost uimiți citind aceste știri, știți că suntem gata să vă surprindem cu coloane noi și interesante. Întotdeauna aici în fiecare zi și pe blogul nostru oficial! Secretele imobiliarului, știrile din industrie și noile moduri, întotdeauna la doar un clic distanță!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB