Antic și modern: noutățile în home deco

Adesea există tendința de a crede că, odată cu apariția noului an, fiecare stil aparținând trecutului a fost abandonat. În realitate nu este așa. De multe ori ne-am ocupat de discursul stilului retro. De fapt, pentru iubitorii de epocă, este cea mai bună soluție să nu vă abandonați total gusturile în ceea ce privește mobilierul interior. Și dacă sunteți îndrăgit în special de mobilierul antic și doriți să găsiți compromisul potrivit cu modernitatea? Iată câteva dintre cele mai recente sfaturi ale experților de top din domeniul home deco. Veți reuși să nu renunțați la mobilier și mobilier, păstrând în același timp un stil unic în mediul de acasă.

De obicei, când vă gândiți la apartamentul antic prin excelență, în imaginația colectivă apar anumite elemente esențiale. Pentru a facilita selectarea detaliilor de la care să pornească pentru a reorganiza mediul de acasă, reamintim:
- Tapet de relief
- Amprente geometrice
- Perdele voluminoase și luxoase
- Mobilier din lemn antic
- Candelabre atârnate
- Picturi cu rame extrem de voluminoase
- Fețe de masă lungi și mobile, pastelate sau modelate
- Huse pentru scaune și canapele cu atenție la cele mai mici detalii

La aceste elemente cu impact vizual mare, trebuie să le asociem pe altele, minore, dar încă fundamentale. Cum putem uita dulapurile bătrânei bunici, pline de argintărie și seturi ceramice? Deci de ce să nu le oferim acestor elemente o viață nouă? Apoi începe să le revalorizeze, cu tratamente simple pentru a reînvia culoarea. În plus, expune-le la colțurile care ar rămâne goale și lipsite de atenție. Vei putea astfel să profiți de mici detalii în avantajul tău.

Și cine a spus că vintage este doar în mobilier? Un sfat care este atribuit de principalii experți în decorațiune pentru acasă este cel al hainelor. Dacă aveți haine sau accesorii care exprimă pe deplin stilul pe care îl căutați, puneți-le la vedere. Poate crearea unui colț de dulap, pentru ca oricine intră în casa ta să facă un salt în trecut. Evident, în limitele moderației. Nu uitați: când vine vorba de casa deco, legea „mai puțin este mai mult” câștigă peste tot!

Și dacă doriți să vă faceți locuința mai aderentă unei epoci trecute, profitați de muzică. Ei bine, da. Dacă ai norocul să găsești un radio al vremii sau vinilele aferente, tot ce trebuie să faci este să le poziționezi pentru a-ți crea colțul muzicii antice. Și de ce nu, poate că punerea lor în funcțiune nu ar fi atât de rea!

Așadar, după ce ai avut aceste mici sfaturi despre cum să îți decorezi casa într-un stil antic, fără a renunța la confortul prezentului, tot ce putem face este să îți dorim o treabă bună! Noi, la Realigro, suntem întotdeauna gata să vă oferim informațiile corecte. Nu numai pe piața imobiliară, ci și pe home deco și cele mai noi știri!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB