Madrid pentru tineri: ajutor pentru cumpărare

Ați auzit vreodată despre „„ ajutor pentru cumpărare ”? Aceasta este o măsură economică care ajută la achiziție, dar nu numai. Încercăm să intrăm mai mult în această colaborare și să înțelegem mai bine cum, la Madrid, această practică a devenit fundamentală pentru imobiliare și pentru tineri.

Așa cum am anticipat, termenul „ajutor pentru a cumpăra” se referă la o relație public-privată care permite oamenilor să acorde credite ipotecare (deși nu au garanții). Prin urmare, având un venit minim lunar, îl puteți accesa. Această măsură, de natură anglo-saxonă, a trecut granițele naționale, ajungând în imobiliarele din Madrid. Una dintre țările și orașele cele mai afectate de urgența Covid are în vedere modul de a ajuta potențialii investitori. Într-adevăr, cel mai important: tinerii.
De fapt, orașul Madrid este o destinație pentru mulți studenți Erasmus în fiecare an și pentru lucrătorii tineri care, din motive evidente, au nevoie de o alocare temporară sau permanentă. Multe dintre ele, neavând garanții economice specifice, optează pentru soluții mai flexibile. În ultimii ani, minunatul oraș spaniol a devenit o destinație pentru tinerii investitori care doresc să își schimbe viața, începând cu cea mai importantă investiție: imobiliare.

Dar blocarea a hibernat piața imobiliară care s-a trezit în ultimii ani. Odată cu prăbușirea sistemului de sănătate, Madrid a pus economia pe stand-by, dar acum începe să sufere. Și aici s-a născut ideea.
De câteva săptămâni, principalii experți s-au reunit pentru a putea găsi o soluție capabilă să repornească întregul sistem economic, fără a fi necesară supărarea prețurilor (creșterea acestora sau chiar mai rău scăderea considerabilă a acestora).
Cum funcționează acest instrument inovator pentru relansarea imobilului spaniol?
Cei care scot o ipotecă, vor plăti în avans doar 5% din valoarea totală a proprietății. În prezent, însă, 20% este necesar de la băncile spaniole. Și restul de 15%? Acesta va fi acordat de autonomiile locale sau de guvern.
Ce pot să spun, un instrument cu adevărat unic, care însă nu a ridicat anumite îndoieli.

Cu toate acestea, în ciuda tuturor, ceea ce trebuie făcut este să aștepți noi implicații pe această problemă. Din punct de vedere al sănătății, îmbunătățirea este evidentă, dar este necesară asocierea acestor date și cu cele economice. Toată lumea se întreabă cât de eficient va scoate la suprafață acest instrument pe termen scurt. Reamintim că Spania și orașul Madrid au obținut o vizibilitate deosebită datorită costului scăzut al vieții (comparativ cu media europeană) și a numeroaselor servicii excelente oferite atât de oraș, cât și de națiune.
Așadar, tinerii vor profita de această ocazie pentru a investi în imobiliare spaniole, în ciuda situației pandemice? Sperăm că răspunsul la această întrebare este pozitiv. Între timp, vă vom continua să vă actualizăm în domeniul imobiliar din lume!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB