Ipoteci și apărare spaniolă

În orice meci de fotbal care se respectă de sine, atacanții joacă un rol fundamental. Dar același lucru se aplică și apărătorilor, care nu permit cealaltă echipă să arunce mingea în poartă, contracând ofensiva. Ei bine, ca și în lumea fotbalului, chiar și în imobiliare vorbim adesea despre atac și apărare. În special, astăzi vom încerca să înțelegem cum și dacă apărarea unei țări este suficientă împotriva atacului pandemic. Vorbim despre una dintre țările cele mai afectate de criza de sănătate din Europa: Spania. O națiune de invidiat pentru monumentele sale, mâncarea și vinul și, mai ales, pentru căldura populației, a fost teritoriul cel mai împiedicat de urgența Covid.

Pentru a obține răspunsuri la diferitele întrebări pe care ni le punem, am decis să analizăm prima jumătate a Spaniei, atât în sectorul micro al pieței imobiliare, cât și la nivel economic general. Ne vom concentra în special pe solicitarea de credite ipotecare pentru a putea suporta o cheltuială imobiliară. Așadar, dacă sunteți gata, putem inaugura știrile noastre astăzi!

În ceea ce privește suma medie, conform sondajelor statistice, în prima jumătate a anului, valoarea a fost de aproximativ 120 de mii de euro. Cu o schimbare de 1% față de anul precedent. Conform celor înregistrate, 2007 a fost punctul de cotitură. Anul în care media ipotecară înregistrată a atins un nivel constant. Pentru un total de 185.643 euro. Din acel moment, a fost monitorizată o adevărată prăbușire, care a adus această valoare la 80 de mii. Pentru o valoare totală de -56 puncte procentuale.

Pe baza ipotecilor lunare, pe de altă parte, prima jumătate a Spaniei arată o valoare medie de 460 de euro. Conform judecății experților, această valoare ar trebui luată în considerare în virtutea numeroșilor indicatori de risc care au apărut în această perioadă și care rămân în prezent stabili. În plus, băncile continuă să nu adopte o politică de credit conservatoare. Ceea ce înseamnă că tot mai puțini oameni beneficiază de credite ipotecare și că au garanții reale. Ca să vorbim în termeni procentivi, ipotecile au fost acordate persoanelor fizice cu contract de muncă pe durată determinată, care reprezintă totuși o felie foarte subțire a întregului. În total, aproximativ 7% dintre solicitanți.

Un nivel cu adevărat prea scăzut, ceea ce ne face să înțelegem cât de critic și de obositor este să puteți reintegra în imobiliare spaniole dacă nu aveți o bază economică solidă. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că proprietatea spaniolă a suferit și continuă să sufere de situația Covid. De asemenea, considerăm că Spania a înregistrat în prezent o nouă creștere a infecțiilor, ceea ce duce la un sentiment de dezorientare atât pentru investitori, cât și pentru aceiași experți din sector care nu sunt capabili să realizeze în mod concret prognoze pe termen lung.

Prin urmare, este evident că, după ceva timp, situația nu este cea mai bună. Dar, desigur, sperăm că Spania cu energia sa se poate recupera!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB