Puteri vs Covid-19

După primele perioade critice, se pare că situația Covid-19 este cel puțin mai clară pentru savanți. Și deși problemele continuă, se pare că pentru a ieși victorioase din această provocare, în cel mai scurt timp posibil, vor fi Viena și Lisabona.
Dar să încercăm să oferim o imagine completă a situației, analizând în detaliu situația actuală și următoarea din principalele orașe. Atât europeni cât și non-europeni.
Așadar, dacă sunteți curioși despre unde și cum se vor ridica imobiliare mai ușor ... bine sunteți la locul potrivit.

Piața imobiliară mondială este clară. Există o încetinire puternică și vor fi multe în imobiliare mult timp. La începutul anului, orașele care au fost configurate ca fiind cele mai bune, din punct de vedere al creșterii pe piață, erau Paris, Miami, Berlin și Geneva. Inutil să spun, această creștere a potențialului emergent în imobiliare a fost total perturbată. În locul acestor minunate și deosebite realități urbane, în prezent identificăm Lisabona, Monaco, Viena și Shanghai.
Dar, pentru a ne apăra bine de această situație, există și alte capitale.

Londra și Lisabona, în termeni de creștere, vor avea un impuls de 5%. În schimb, piața europeană din gama medie găsește Berlin, Geneva, Viena și Madrid. Aceste orașe atât de diferite unele de altele, vor împărți o creștere a prețurilor care va oscila între 1 și 4,9 puncte procentuale.

De ce va ieși Londra în evidență? Iată partea distractivă. Orașul reginei Elisabeta va viza un nivel înalt datorită fenomenului Brexit. În ciuda faptului că situația privind ieșirea din Europa a cauzat multe incertitudini în rândul investitorilor, tocmai ieșirea din UE va permite creșterea rapidă la Londra. O ascensiune care va avea un impact mare, dacă avem în vedere că în ultimii cinci ani, prețurile au scăzut cu 25% mai puțin.

Lisabona își va baza politica imobiliară pe prețul premium, atribuit proprietăților de lux. Disponibilitate redusă, dar de calitate. O piață care va implica elita și nu masa.
Viena se va refugia și în lux, cu o creștere efectivă a prețurilor chiar și în cele mai standard rezidențiale.

Din ceea ce putem deduce, a doua piață internă va fi cea care se va recupera cel mai ușor. Investitorii care își propun să cumpere o proprietate vor face probabil acest lucru pentru a avea ocazia să găsească ocazia perfectă (în cel mai scurt timp posibil) de a-și turna economiile într-o cărămidă de calitate. Iată motivul pentru care, după o perioadă de șase luni, în conformitate cu savanții, va exista un adevărat boom al cererilor în capitală. Piața în loc de primele case va tinde să rămână în interiorul granițelor naționale. Parțial din cauza absenței unei viziuni complete asupra situației politice, sociale și mai ales a sănătății unei țări străine, în parte pentru a evita schimbările într-o perioadă atât de plină de schimbări.

Și tu, vei paria pe aceste orașe pentru a-ți schimba viața?

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB