Single și cu o pisică: închirieri ad-hoc în Japonia

De fiecare dată când o companie decide să se cufunde într-o realitate nouă, o face printr-un studiu atent al segmentului țintă. Adică acea felie de potențiali consumatori să fie satisfăcută la maximum, în virtutea nevoilor lor. Ei bine, chiar și în domeniul imobiliar se aplică aceeași regulă „de aur”. De-a lungul anilor, segmentele de piață au fost de fapt create, modificate sau chiar eliminate. Printre noile intrări identificăm Millennials, care au revoluționat mai presus de toate contractele de închiriere '' clasice '', creând așa-numitele spații de conviețuire. Într-o epocă în care totul este posibil, cele mai proaspete și în același timp vești neobișnuite vin din Japonia.

Aparent, în această națiune, a apărut un segment atât de mare încât a determinat o companie de construcții să creeze un mediu ad-hoc. Vorbim despre single-uri cu o pisică. Deși întrebarea poate trezi ironie, știi că proiectul este real și mai mult decât inaugurat. Este o colaborare la patru mâini între firma de construcții și un brand de îngrijire a pisicilor. Dar cum vor fi aceste apartamente? În primul rând, vorbim despre studiouri de aproximativ 30 de metri pătrați, dar cu o caracteristică fundamentală: sunt echipate cu toate conforturile posibile și imaginabile pentru prietenii noștri felini. În detaliu, există: zone în care animalul se poate exercita, altele în care să se deplaseze liber, o zonă dedicată în întregime îngrijirilor, un spațiu mai `` intim '' pentru nevoi și o zonă distractivă cu toate jocurile. asta ar putea înnebuni o pisică de bucurie.

Această colaborare intenționează să construiască 12 apartamente, care să fie puse la dispoziție pentru piața de închirieri. Dar ceea ce se întreabă cei mai curioși, și cu siguranță și tu, este prețul pentru a putea semna un contract similar. Totalul de achitat o chirie de o lună este de 60.000 de yeni, adică aproximativ 500 USD. Dar asta nu este totul! Colegul de cameră și prietenul felin norocos se pot bucura de beneficii suplimentare. Acestea includ un bonus cadou pentru a cheltui pe animalul dvs. de companie în orice magazin dedicat lui.

În plus, vă reamintim că este un complex construit cu materiale eco-durabile. Atât zonele create pentru bunăstarea proprietarului, cât și cele pentru animalul cel mai iubit de japonezi sunt tratate în detaliu. Pe scurt, această veste a meritat să fie împărtășită, mai ales într-o perioadă ca cea în care ne confruntăm, în care piața imobiliară și construcții par să fie într-o fază de oprire. Toate acestea ne oferă speranță pentru o redresare notabilă în imobiliare mondiale și ... de ce nu, și pe o îmbunătățire a studiului potențialilor noi clienți investitori.

Și tu, ai cumpăra vreodată o casă nouă pentru prietenul tău cu patru picioare? În așteptarea răspunsului dvs., vă invităm să urmăriți din nou blogul nostru!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB