Cartierul la 15 minute: știrile după Covid

După cum am afirmat adesea, Covid-19 a reprezentat și, din păcate, reprezintă încă o problemă importantă. Atât la nivel economic, social, cât și de mediu. Bunurile imobile nu sunt cu siguranță scutite de aceste limitări, dar există totuși o. Așa cum au spus anticii „necesitate, virtute”. La Realigro am observat și am observat cum, într-adevăr, această situație a reprezentat trambulina pentru reînnoire. Atât din punct de vedere economic, dar și pentru piața imobiliară. Nu vorbim doar despre structurarea inovatoare a spațiilor, ci și despre serviciile disponibile cetățeanului. Noutatea este circumscrisă în jurul unui concept: cel al „cartierului 15 minute”. Din ce este făcut și cum se caracterizează?

Ei bine, dacă și tu ești curios să știi, trebuie doar să faci un lucru. Citiți cu atenție rândurile următoare. Suntem pe cale să vă transportăm în viitorul imobiliarului. În primul rând, vom începe cu analiza problemelor precovide în domeniul imobiliar. Fără îndoială, o limită de depășit este cea legată de lipsa durabilității mediului. În general, în special zonele verzi sunt, de asemenea, departe de aglomerările urbane. Așa cum a sugerat și CE în 2013, este, de asemenea, adecvat să se îmbunătățească zonele mai puțin dezvoltate, datorită proiectelor de protejare a „verde”. Există din ce în ce mai multe cereri din partea cumpărătorilor de zone rezidențiale din apropierea parcurilor sau, în general, nu departe de natură. Mai mult, trebuie amintit că una dintre neajunsurile resimțite cel mai mult în timpul izolării a fost reprezentată de absența spațiilor exterioare. Deci, cum va fi configurat imobilul viitorului? Aici prinde contur așa-numitul proiect de „cartier de 15 minute”. Este doar un mod nou de a concepe realitatea urbană. Mai inteligent, mai rapid și mai ales mai bine conectat. Prin urmare, am trecut la un salt calitativ care depășește simpla structură a unei proprietăți. Mai mult sau mai puțin convingător și la modă pentru piața imobiliară. Schimbarea substanțială va afecta cartierele.

Pentru a evita deplasările excesive, în special în orașele mari, unde cazurile Covid proliferează zilnic, vom încerca să creăm cartiere la doar 15 minute de toate serviciile potențiale necesare funcționării acestora. Dar și pentru cetățeni. Un fel de sistem nervos central cu canale periferice bine distribuite și nu prea lungi. O soluție bine apreciată de marile companii europene și care va conduce probabil diferitele guverne să investească în ea. Cu toate acestea, nu este posibil să știm care va fi momentul pentru adoptarea acestui nou management urban. Cert este că este o adevărată revoluție care va îmbrățișa imobilele actuale și le va proiecta în viitor. Dacă sunteți curioși să aflați mai multe despre acest lucru și cât mai multe știri despre piața imobiliară, bine .. rămâneți la curent pe blogul nostru Realigro!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB