Manhattan încă puternic

Una dintre cele mai importante piețe din New York pare să fi inaugurat 2020 într-un mod mare.
După o perioadă de declin, piața din Manhattan începe să prezinte primele semne de recuperare.
Prin urmare, anii de criză par a fi o amintire îndepărtată, având în vedere că, în ultimul trimestru al trimestrului, contractele de cumpărare și vânzare au scăzut cu doar 1,2%. Prin urmare, a încălcat o tendință care a marcat în schimb numere semnificativ mai mari.

Cele mai bune date înregistrate, care se încadrează cu perioada critică începută în 2017, oferă speranță investitorilor, care par să aibă totuși rezerve în acest sens.
De fapt, potențialii cumpărători încă nu au încredere în imobiliarele Manhattan, deoarece piața pare să se supraîncălzească. Într-adevăr, prețurile în 2017, în ciuda depășirii perioadei critice, au crescut cu aproape 50%.

Acest lucru a evitat orice acțiune activă orientată spre cumpărare și vânzare. În prezent situația s-a schimbat total. De fapt, vorbim despre un moment mai relaxat, tot datorită scăderii prețurilor. Numerele scad, dar nu sunt prea mici pentru a fi considerate avantajoase.
Prin urmare, este solicitat un efort mic din partea cumpărătorilor. În reducerea „creanțelor” și în a vedea cea mai importantă piață din New York, o oportunitate reală pentru viitorul cuiva.

Totuși, 2019 pare să se fi încheiat în cel mai bun mod. Vorbim despre 88% din vânzările încheiate cu o cifră de afaceri de trei milioane de dolari pe unitate. Cifre cu adevărat exorbitante, având în vedere că este o piață variată, care include atât lux, dar și cele mai standard rezidențiale.
Dar care au fost factorii care au contribuit la trezirea bunurilor imobiliare din Manhattan?

Noile legi federale, în primul rând, au limitat avantajele fiscale ale proprietăților prin noi impozite pe proprietăți. Din acest motiv, aceiași proprietari ai mai multor proprietăți doresc să vândă a doua proprietate către terți, în speranța de a putea amortiza aceste cheltuieli.

Cu toate acestea, vânzătorii, potrivit principalilor economiști din sector, ar trebui să continue în continuare către reducerea prețurilor, ajungând la o pondere de -5 puncte procentuale. Dar un mare semn de întrebare este cel reprezentat de politică.
Noile alegeri prezidențiale, care vor avea loc anul acesta, ar putea pune capăt acestei situații de speranță.
Se știe că situația nu este deloc simplă, atât în Manhattan, cât și în New York.

Ca întotdeauna, nu putem prezice cum evoluează piața în detaliu. Fără îndoială, variabilele care trebuie luate în considerare sunt multiple. Cât de diferite sunt și caracteristicile căutate într-o proprietate de către diversele categorii de cumpărători potențiali.

Ce putem spune, trebuie doar să așteptăm vești importante de la unul dintre cele mai importante imobiliare din America. Dacă și tu abia aștepți să afli mai multe sau dacă ești interesat să cumperi o proprietate în Manhattan, trebuie doar să faci un lucru. Continuați să urmați blogul nostru, pentru a vizualiza toate știrile Realigro!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB