Colectare: trăiți și colaborați

Ce se înțelege prin termenul „Colectare”?
De ce face parte din noutatea anului? Să începem făcând un pas înapoi. Înainte de a vorbi despre '' colivare '' este necesar să notăm etimologia termenului. Prefixul '' co '' definește orice partajare, colaborare. Exportând-o în sectorul imobiliar, vorbim de conviețuire, deci de partajarea spațiilor între colegi de cameră.

Deși poate fi o practică foarte obișnuită, de data aceasta noutatea face parte din comoditatea coliviei. O comoditate dictată și de nevoi similare, precum și în termeni pur economici. Iar aceste garanții sunt acoperite de un nou apel, de toate proveniențele italiene, tocmai din Trentino. După ce peninsula italiană s-a evidențiat pentru așa-numitele case „un euro” (despre care am vorbit în ghidurile anterioare), astăzi ne vom confrunta cu această curiozitate suplimentară. În Luserna, o municipalitate din provincia Trento, a fost emis un nou apel, numit: „Colaborarea colaborând împărtășirea vieții”.

Acesta este un proiect care își propune să repopuleze o realitate mică și montană. Dacă sunteți interesat de acest anunț, iată detaliile anunțului pentru dvs.
Publicat pe 5 iunie 2020 și valabil până pe 3 august a aceluiași an, acest proiect își propune să inverseze trendul. Ne explicăm mai bine. După cum învață istoria, de-a lungul secolelor, procesul de urbanizare a fost din ce în ce mai important. Există puține realități care au rămas aderente la originile și tradițiile lor. Iar Luserna este unul dintre acestea. Primarul țării are un scop bine definit. Cea de a aduce gospodării, de asemenea, legate diferit de o simplă relație de sânge, pentru a coabita într-un context teritorial alternativ. Capabil să ofere atât de mult. O dăruire continuă.

Pe de o parte, o nouă populație cu idei noi și tot atâtea proiecte, pe de altă parte, noi acorduri de încredere între teritoriu și populație, stimulând crearea de noi structuri de peisaj. Spre deosebire de alte proiecte similare, principala caracteristică a „colaborării colaborând împărtășirea vieții” este dată de termen. De fapt, după o posibilă adeziune la proiect (exact 4 ani de chirie gratuită), subiectul va fi obligat să decidă dacă cumpără sau nu proprietatea. Evident, având în vedere că acestea sunt grupuri de oameni, răspunsul este mai probabil să fie pozitiv. O mișcare inteligentă, care are și un succes moderat pe plan internațional.

Mai mult, vorbim despre un domeniu deosebit de sugestiv. Trentino este de fapt cunoscut pentru frumusețea sa incontestabilă.
Acestea sunt locuri total necontaminate, cu o tradiție unică care, cu toate acestea, au nevoie de ajutor din partea populației. Un ajutor concret, pe care doar un nou val de locuință îl poate aduce. Niciodată ca în acest caz, construirea unei rețele este de o importanță primordială, pentru a da din nou viață acestui teritoriu. Se speră că această inițiativă va fi o platformă de lansare pentru această minunată locație, dar și ca exemplu pentru cei care se află într-o situație similară!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB